Fashion

Ship Ahoy! Alles wat je moet weten over de Tommy Hilfiger show

Tommy Hilfiger, Amerika’s favoriete designer, showde weer een heerlijke collectie tijdens New York Fashion Week. Hilfiger liet zich inspireren door al het mooie wat het zeeleven te bieden heeft met een nostalgisch sausje erover heen. Klassieke nautische kleding uitgevoerd in moderne materialen.

Gigi Hadid die ook ambassadrice is van Tommy Hilfiger en zelfs een capsule-collectie gaat ontwerpen opende en sloot de show. Ook liepen modellen Hailey Baldwin, Sara Sampaio, Taylor Hill, Martha Hunt, Binx Walton, Imaan Hammam, Julia Nobis, Fei Fei Sun en Stella Maxwell mee in de show. 

Een van de favoriete looks is het klassieke matrozenshirt uitgevoerd in leer. Ook de Bretonse streep, de marine-trenchcoat en de satijne pyjama-achtige ensembles zouden wij graag aan onze garderobe toevoegen. Haar en make-up was mooi, natural en clean

Instagram pit
Tommy Hilfiger was de eerste die rekening hielt met de power of Instagram tijdens de show. Behalve fotografen aan het einde van de catwalk te laten fotograferen was er een heuse Instagram pit. Een selectie populaire Instagrammers mochten hier plaats nemen zodat zij in real time de beste showfoto’s online konden zetten. Slim gedaan Tommy!

Beeld: Tommy Hilfiger
Deel dit artikel
Back to top