Fashion

Looks van de redactie: Black and white

Zoals jullie weten zijn wij van Fashionscene altijd hard aan het werk om jullie elke dag zo goed mogelijk op de hoogte te houden van al het laatste fashion, beauty en celeb nieuws. En ja, we shoppen veel.. Heel veel! En dat delen we natuurlijk graag met jullie. Want wat is leuker dan outfits van anderen bestuderen?! Sit back, relax and enjoy. 

Een black & white editie omdat we zo gek zijn op zwart/wit fotografie <3. Als locatie kozen wij de grote hal van het complex de Hallen in Amsterdam.

Dit is onze gorgeous hoofdredacteur Tess. Als de camera aangaat weet ze precies wat ze moet doen, want ja, als hoofdredacteur moet je vaak op de foto en oefening baart kunst! Daarbij ziet ze er ook gewoon tof uit. Kijk maar eens naar die panty met stoere boots! De panty heeft ze gekocht bij Wolford en haar boots zijn van TDLeatherboots. Haar rokje komt van Monki, de stoere hoodie is van Zara en het spijkerjack is vintage. Mogen we even stilstaan bij hoe cool deze combinatie is?

Tess is ook niet vies van wat earcandy. Haar schattige oorbelletjes heeft ze gescoord bij Eenvoud. Een super fijne juwelierzaak op de Prinsengracht.

Wauw! Even een close-up van Tess haar boots.

Jill is net nieuw in het team als redacteur en ze heeft er enorm veel zin in. Nog een beetje onwennig voor de camera maar het is gelukt! Jill haar look is stoer en ietwat vrouwelijk. Dit komt mede door haar 70's flares die ze in de sale heeft gescoord bij de H&M.

Jill draagt veel vintage, zo ook haar spijkerjasje en het blouse. Deze vintage treasures heeft ze gescoord bij Hard Bitten And The Others. Haar kleine choker heeft ze gekocht bij Topshop, en als het goed is hangt die er nog steeds. Een leuk detail is de penguin pin op haar jasje, deze heeft ze gevonden in een kast van haar vader. Toen ze vroeg waar deze eigenlijk van was bleek dat haar oom in een band heeft gezeten genaamd The Lost Penguins. Haar oom had deze om die reden laten maken.

Nog een detailshot: de prachtige flares in actie. De schoenen zijn van Vagabond, maar hadden wel even schoongemaakt kunnen worden, haha! Zo zie je maar, de foto's zijn echt van het moment.

Dit is Lisa, mega babe en super stagiaire, die ons helaas aankomende donderdag alweer gaat verlaten, sad face. Een all-black look, ééntje die dus nooit mis kan gaan! Lisa was eerst altijd een beetje schuw voor de camera maar is uitgegroeid tot een waar Fashionscene model, deze foto was namelijk in één tel geschoten! Haar fluffy vest heeft ze gescoord bij Primark en haar snake print shirt bij H&M. Ook haar broekje is van H&M.

Hier kun je nog eens even goed zien dat het shirtje écht een snake print bevat. En ja, het vestje is inderdaad errug fluffy! Om haar look af te maken heeft ze een ketting omgedaan met haar eigen initiaal.

Hallo, coolste schoenen ever! De schoenen van Lisa zijn prachtig lak zwart en zijn van het altijd toffe merk Timberland. Deze wilt stiekem iedereen hebben.

Priscilla is onze natural beauty. Als de camera op haar gericht is weet ze meteen wat haar te doen staat, zo heeft de fotograaf het niet moeilijk gehad en is deze prachtige foto in een mum van tijd geschoten. Priscilla houdt zichzelf warm in een super chille teddy coat van de Monki. Hij ziet er zo zacht uit dat je haar de hele tijd zou willen knuffelen, stiekem doen we dat natuurlijk ook op de redactie. Om haar voeten warm te houden heeft ze gekozen voor killer laarzen van TK Maxx. En ook haar knappe gezichtje moet natuurlijk warm blijven tijdens deze koude winterdagen, dit heeft ze goed opgelost door een muts te dragen. En pssst.. deze muts heeft ze fijn gewonnen via een sinterklaasspel! Hoe chill zijn goede cadeaus?

Hier zie je de muts van dichtbij en in actie! Niet iedereen kan het hebben maar Priscilla wordt een echte bombshell. De comfortabele trui die ze onder haar teddy coat draagt heeft ze gescoord bij Monki.

Dit is de allerleukste Hinde. Hinde zorgt voor alle backstage ervaring op Fashionscene. Ze mist hierdoor geen enkel mode gerelateerd event en weet daarom precies hoe ze zich moet kleden. Hinde rockt een all-black outfit, en ja, ze rockt hem goed! Ze heeft gekozen voor een prachtige lange jas van Zara. Hieronder draagt ze een heerlijk warme trui van H&M the concious collection en een broek van Cheap Monday. Haar voetjes hebben helemaal niets te klagen want die hebben onwijs leuke laarsjes aan van Clarks. Hinde, your looking mighty fine!

Kijk Hinde's laarsjes van dichtbij eens shinen! Stoer maar oh zo vrouwelijk. Het heeft studs, een ritsje en niet te vergeten een hak. Dat kan nooit misgaan toch, meiden?

Dit was een klein kijkje in onze kledingkast. Nu heb je gezien hoe wij er uitzien als we druk typende achter onze computertjes zitten. Heb je er nog niet genoeg van gekregen, kijk dan snel naar onze Wat draagt Fashionscene artikelen. We'll see you next week, baby!

Deel dit artikel
Back to top