Fashion

Kendall & Cara lanceren eigen kledinglijn

De twee prachtige modellen Kendall Jenner en Cara Delevingne hebben aangegeven hun eigen kledinglijn te gaan lanceren. De geruchten gaan dat de BFF's hun kledinglijn gaan noemen naar hun girlsquad naam namelijk: CaKe. En waar zou CaKe anders voor staan, dan voor een mash-up van hun eigen coole namen. 

Het is natuurlijk obvious dat wij met zijn allen niet kunnen wachten totdat CaKe zijn opmars gaat maken. Gelukkig hoeven we dan ook niet lang in de zenuwen te zitten want de meiden hebben aangegeven dat het merk officieel in de zomer wordt gelanceerd. Superbabe Kendall schijnt het brein te zijn achter deze toffe zakelijke samenwerking, al ziet ze het vooral als iets leuks. Hoe bedoel je, #friendshipgoals!

De dames hebben hun eerste designs van hun CaKe shirts geshowd tijdens een concert van hun alle-time favorite friend Taylor Swift in London. Niet veel later postte Cara een foto van de shirts op haar instagram, en natuurlijk gingen de fans helemaal los. Wie wilt er tenslotte niet zo'n shirt om je girlsquad te vertegenwoordigen?

Het enige minpuntje: CaKe gaat alleen verkocht worden in Engeland en Amerika. Maar.. dat betekent natuurlijk niet dat wij er niet aan kunnen komen, toch, girls?

 

CaKe Tour #CaKe #carakendall #CaKeTour

Een foto die is geplaatst door 💿🌿👾🔫 (@slyx.eff) op

Deel dit artikel
Back to top