Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

Deze week scheurden we rond in de coolste auto EVAH, gingen Daphne en Tess op boevenpad en waren we heel druk met nieuwe producten testen. Kijk je mee? 


Wat zijn we leuk he zo in de kou bij elkaar :) Dit was onderweg naar onze heerlijke lunch bij La Place op de bovenste verdieping van de bieb op Amsterdam Centraal! 


En bij La Place smikkelden we van deze heerlijke lunch! Wist je dat bij La Place alles van natuurlijke producten is gemaakt, ter plekke bereid en ook nog eens voor het grootste deel biologisch? We love it! p.s. Hoe leuk zijn de kerstkaarten die je bij de kassa krijgt bij elke aankoop?!?


Hi hondje! We zijn helemaal in de knuffel stemming met elke hond die we tegenkomen. Zou het komen door dit leuke artikel over hondjes in kerstoutfits


Wauw! Wat zijn de nieuwe producten van Etos mooi verpakt! We kunnen niet wachten om al deze fijne make-upjes uit te proberen. 


Tess en Daphne waren een nachtje slapen in het nieuwe en te gekke Jaz in the city hotel naast de ZiggoDome, waar ze OOK nog eens een concert van Florence & the machine mochten zien! Wat een avond! Tip: De caeser salad in het bijbehorende restaurant Rhythms Bar & Kitchen is HEMELS. 


Wat is Studio Pistache toch een mooie locatie en hoe leuk om hier de SS16 collectie van Primark te mogen bekijken! Maar ehm... De Kerst items kunnen er ook nog steeds wat van hoor ;) 


Is dit de coolste auto allertijden? Ja! Deze ruby red Ford Mustang mocht een weekendje bij ons zijn en dat vonden we natuurlijk helemaal te gek! Dank Ford Amsterdam voor deze verrassing! 


Van Kruidvat mochten we deze Skin Science producten testen. Het Purifying Cleansing System bestaat uit een fijne gezichtsreiniger die je aanbrengt met de bijbehorende massageborstel. 


Jaaaaaaa we love all black! Tess rockte dit fijne lookje en wij worden er blij van. De stoere boots zijn van @TDLeatherboots en de leren parka is van Tigha <3. 


HOE LEUK zijn deze producten van Maybelline?! De kleine Baby Lips verpakkingen zijn favoriet op de redactie. Perfect voor de lippen met dit koude weer! 

Tot volgende week!

xx Fashionscene


Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphneHindeCandice & Priscilla.

Deel dit artikel
Back to top