Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. 

Nog meer Thailand pracht en praal, nageltjes doen, het Gouden Kalf gala en weer super veel leuke events en momentjes. Dit was onze week! 


De leuke Miljuschka lanceerde onlangs haar mega coole en LEKKERE kookboek Miljuschka's Food Trucks en natuurlijk gingen wij even langs om haar te feliciteren en te knuffelen! 


Oh Daphne toch... Wat is ze toch prachtig! Maar nu mag ze wel terugkomen van ons hoor! Thailand is leuk, maar Amsterdam toch veel leuker..? Toch..? 


Whehehehehehehe


De lieve Lisa & Julia gingen even stiekem bij MacDonalds langs voor een smoothie! 


Onze nagels doen wij bij Sense Beauty & Lifestyle in Amsterdam! Dit keer ging Tess voor een diep blauw en gaat ze haar nagels steeds meer in een punt vijlen. We like


Tess ging samen met Abbey naar de uitreiking van het Gouden Kalf. Wauw wat zagen ze er mooi uit! 


Don't worry, be happy meiden!


Woensdag was de verjaardag van de moeder van Tess. Zij werd 60! De familie ging naar Antwerpen in deze stoere Citroen C4 Cactus! 


Kan deze chocolate chip cookie latte aub heel snel ook in Nederland gemaakt worden? WOW!


We gingen in het weekend Sander Kleinenberg supporten tijdens zijn show in het Kurhaus in Scheveningen. 


Vergeten jullie zondag 11 oktober niet een lipstick selfie te maken voor Free a Girl? 


Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphneHindeCandice & Priscilla.

Deel dit artikel
Back to top