Fashion

13 dingen die alleen instastalkende vrouwen begrijpen

Het is oké, Instastalken doen we allemaal: je begint bij de foto van een crush en eindigt bij de oma van zijn vriendin van twee jaar geleden. Het is als één groot doolhof waarbij je game over bent als je de like button aanraakt. Deze dingen herken je zeker:

1. Je liked een foto van minstens twee jaar geleden

Scrollend door zijn page vind je opeens een foto van hem met zijn vriendin van twee jaar geleden met de tekst 'love you forever'. Terwijl je je braakneigingen enigszins probeert binnen te houden ga je game over: de like button is ingedrukt en plots zie je het hartje rood worden. AAAAHHHH

 

via GIPHY

2. 'NEEEEE, NIET MIJN SCHERM AANRAKEN!' is de standaard oerkreet als je je crush aan een vriendin showt.  

Terwijl je aan je vriendin je nieuwste crush laat zien breekt het zweet je weer uit: wat nu als haar vinger zo lang is dat ze opeens de foto gaat liken!!!??? KIJK UIT!

via GIPHY

3. Je kijkt tussen zijn likes om te zien welke chicks zijn foto's liken.

Wie is BADPRINCES123??? Na een tijdje kom je terecht bij het zusje van de beste vriendin van het zusje en ga je weer snel terug naar de page van BADPRINCES123. Je beseft hoe prachtig ze is, wordt bloedlink en wil maar één ding:

 

via GIPHY

4. Je voelt je een geweldige detective en ziet jezelf al in de nieuwste CSI

Na even te stalken ben je al op de hoogte van zijn baan, favoriete muziek, laatste festival, nieuwste voetbalschoenen en weet je alles van zijn squad. Tijd om een carrièreswitch te maken en undercoveragent te worden?

 

via GIPHY

5. Je wist meteen 'CRUSHBOY123' in je zoekgeschiedenis

Het is jou geheimpje dat je 's avonds in bed zijn hele account afgaat en de laatst geposte foto al minstens 10 keer hebt bekeken.

 

 

via GIPHY

6. Tijdens je stalksessie maak je van elke foto een screencapture

Je grootste vijand plaatst een niet zo charmante foto op Instagram: inschattingsfoutje of te groot narcisme? Een ding is zeker: deze foto koester jij voor altijd.

 

via GIPHY

7.De vaste likebuddy

Die persoon die per ongeluk toevoegde waarna jullie elkaars vaste likebuddy zijn geworden. In real life is het awkward en geven jullie elkaar maximaal een ongemakkelijk lachje. De tijd van R+R=back is voorbij: op Instagram kun je eeuwig dankbaar zijn voor een likebuddy.

 

via GIPHY

8. Als je de T intypt in je browser krijg je meteen het Instagramaccount van 'THATGOODLOOKINGBOY' te zien

via GIPHY

9. Tags zijn je beste vriend

Je zoekt op de tag #studentenhuisnummer11 en komt uit op de insta van een huisgenoot van je crush. Je weet uiteindelijk alle hobbies van zijn huisgenoten en luidt alle alarmklokken als je ziet dat er een knap meisje bijzit: THAT BITCH, PAKT HIJ NU HAAR KONT!?

 

 

via GIPHY

10. Als hij zijn snapchat onder een blote selfie plaatst voeg jij hem onmiddellijk toe

Je hebt immers niks te verliezen: behalve je ego, maar die ben je al verloren toen je zijn selfie van 7 weken geleden likede.

 

via GIPHY

11. Wanneer je beste vriendin JOUW, herhaal: JOUW crush gaat liken

'Oh no you didn't'. Jij hebt eindelijk het perfecte model gevonden en ziet terwijl je hem stalkt dat je beste vriendin ook zijn foto´s liked. HE IS MINE

 

via GIPHY

12. ABORT MISSION: beveiligd account

Je hebt eindelijk het account van de ex van de crush van je beste vriendin gevonden als ze opeens in een opleving haar account op beveiligd heeft gezet.WAAROM DOET ZE DIT!? De foto van drie maanden geleden die ik van haar heb geliked zal er niks mee te maken hebben? Toch?

 

 

via GIPHY

13. Je liked wanhopig al zijn foto's op hoop van een like back

Dat model met 20K volgers moet toch wel de moeite kunnen nemen om in mijn feed te kijken?

 

 

via GIPHY

Deel dit artikel
Back to top