Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. 


Een shoot van L'oréal, heel veel regen en Daphne die ons allemaal jaloers maakt vanuit het prachtige Thailand. Dit was onze week! 

De week begon met een speciale shoot voor L'oréal in samenwerking met Free a Girl. Daarvoor mocht Tess deze prachtige kleding van Lanvin en Stella McCartney aan <3

Het favoriete product EVER van Candice! Dit heerlijke spulletje zorgt voor pluisvrij haar! 

Ach ja... We dromen allemaal wel eens wat toch? Hihi

Vorig weekend waren wij de host tijdens een hele leuke shoppingnight bij Timberland in de Leidse straat. Tess is hier lekker gek aan het doen met haar lieve vriendinnetje Abbey.

Priscilla was op bezoek bij TK Maxx in London. De Britse modeketen zal eind oktober haar deuren openen in Nederland!

Daphne wat doe je ons aan... Thailand is TE mooi! 

Een SCHORPIOEN?!? Deze foto maakte Daphne voor Tess omdat zij een echte schorpioen is (sterrenbeeld). 

Een sippe selfie vanuit de Uber van Tess... Als alles tegenzit en het regent de HELE dag, dan is Uber haar beste vriendje. 

Is dit het allerschattigste ooit? Daphne ging knuffelen met olifantjes. Jaloers! 

Tess was dinsdag in Antwerpen met vriendinnetje Noor om daar met Sloggi te vieren dat de EverNEW collectie is gelanceerd, een collectie Sloggi ondergoed met een levenslange garantie! Het feestje was in de Wasbar, hoe cool is deze bar? 


Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphneHindeCandice & Priscilla.

 


Deel dit artikel
Back to top