Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

Deze week waren we bij de opening van Victoria's Secret op Centraal Station Amsterdam, aten we véél te veel lekkere dingen en heeft Tess maar liefst 8 uur aan een stuk in de tattoo stoel gelegen voor de rozen op haar arm! 

Hij is open! De super mooie winkel van Victoria's Secret op Centraal Station Amsterdam. Je shopt hier de VS Beauty producten, accessoires en parfums. 

Daphne gaat 3 weken op rondreis door Thailand en daarom ging ze met Tess een ' afscheids-ontbijtje' halen bij de Breakfast Club... mmmmhhhh!

Tess is klaar voor de herfst in deze coole coltrui van Monki, jeans van Closed en laarsjes van Sarenza! 

Wauw! Wat een prachtige make-up heeft Dior toch... zucht. Dit 5 Couleurs palette in Blazing Gold ligt vanaf oktober in de winkel en is onderdeel van de State of Gold kerstlijn die uitkomt. 


Hadden jullie het al gehoord? Facebook komt met een Dislike knop!

Tess lag van de week LANG in de stoel van Eva van Ink District Amsterdam voor haar nieuwe liefde...

Haar nieuwe tattoo! Wat een plaatje is het geworden he. 

Donderdagavond waren we bij The Manor Blooms in de Nes in Amsterdam. Een prachtige samenwerking van Edwin Oudshoorn en Mooiwatbloemendoen.nl.

Onze guilty pleasure: zoute popcorn mixen met chocola. Niet normaal zo lekker! 

Daphne testte deze week voor Trendalert deze prachtige langhoudende lippenstift van L'oréal Paris: Infallible lipstick in de kleur Red Infallible.

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphneHindeCandice & Priscilla.

Deel dit artikel
Back to top