Beauty

Dit is de Rimmel Nude Collection by Kate Moss

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Een beetje celeb heeft tegenwoordig naast een eigen kledinglijn ook een eigen make-up of parfum-lijn op de markt gebracht. Zo ook Kate Moss. In samenwerking met Rimmel bracht ze al meerdere malen verschillende lipsticks en nagellakjes op de markt en ook nu is het weer raak.

Wat er zo bijzonder is aan de nieuwste Kate Moss X Rimmel samenwerking? De collectie bestaat dit keer uit de perfecte nude tinten die bij iedere huid passen en werkelijk overal mee te combineren zijn. Neutrale kleuren hebben een ingetogen uitstraling, zijn tijdloos én stijlvol. Een ideale basic voor in je make-up stash. De Nude Collection bestaat uit een long lasting lipstick, een lip conditioning balm en een nagellak.

kate moss x rimmel

Over de collectie zegt Kate zelf: "Ik wil dat iedereen zich fantastisch voelt en dat elke vrouw haar perfecte 'nude' tint vindt. Make-up draait om fun en het experimenteren van zowel natuurlijke als 'rode loper glamour' looks. Maar voor deze collectie wilde ik echt terug naar de basics en heb ik een palet van nude kleuren ontworpen waar iedereen haar perfecte kleur kan vinden. Ik denk dat we echt voor elke Rimmel vrouw een kleur hebben."

rimmel nude collection

Long Lasting Lipstick by Kate
Nude lippen zijn hot op dit moment en dus creërde Kate drie lipsticks voor de perfecte 'au naturel' look. Een mooie roze tint voor extra warmte (#42), een nude tan kleur die perfect is voor vrouwen met een warme ondertoon (#43) en een verhelderende rooskleurige lipstick (#45).

lip conditioning balm by kate

Lip Conditioning Balm by Kate SPF15
Kate's nieuwe beauty essential is een lippenbalsem voor goed gehydrateerde lippen, daar begint immers de basis voor een 'nude lip'. En in tegenstelling tot de meeste lipbalms werkt dit exemplaar perfect in combinatie met andere lipsticks. De balm hydrateert je lippen tot wel 8 uur lang en helpt barstjes en scheurtjes te voorkomen. De balsem heeft een luchtige, niet-plakkende formule die je lippen zachter en gladder doen aanvoelen.

rimmel nagellak nude collection by kate

Salon Pro with Lycra by Kate
De nagellak komt in vijf verschillende 'nude' tinten; van romig beige tot een rijke espresso kleur. De lakjes zijn uitgevoerd met de vernieuwde Lycra-formule, voor een langhoudende gelachtige salon finish.

De Nude Collection is vanaf nu verkrijgbaar bij geautoriseerde Rimmel verkooppunten. Rimmel long lasting lipstick by Kate, € 9,99. Rimmel Lip Conditioning Balm by Kate, € 9,99. Rimmel Salon Pro nagellak by Kate, € 6,99.

Deel dit artikel
Back to top