Fashion

Candice Swanepoel valt tijdens show Givenchy

Arme Candice Swanepoel. Het mooie Victoria's Secret model viel dramatisch tijdens de show van Givenchy. Givenchy opende zijn deuren buiten de modepers om ook voor het publiek afgelopen zaterdag. Hierdoor waren er maar liefst 1000 gasten aanwezig tijdens de catwalkshow. Juist hier viel Candice op haar bevallige smoeltje.

Het is natuurlijk verschrikkelijk als een model valt, het publiek heeft dan ook altijd met het meisje te doen. Maar heel stiekem is het ook een klein beetje vermakelijk. Vandaar dat er waarschijnlijk zoveel aandacht aan wordt gegeven, zoals wij dat nu ook doen (denkbeeldige pink naar mondhoek). Op de eerste rij zaten tijdens de Givenchy show niet de minste gasten. Denk aan sterren zoals Lady Gaga, The Weeknd en nog veel meer. Later op de avond postte de arme Candice een foto van haar geschaafde knietjes op Instagram. Ahhhh...... Bekijk hieronder de foto's en video.

Vallen en weer op staan...zoals een waardig topmodel dat doet!

Bekijk hier de video van de toch wel lelijke val. :(

De zielige knietjes van Candice Swanepoel...

 

Thank you to who ever picked me up off the runway tonight. 🙏🏻left with little scratches but mostly a bruised ego 😁☺️😘 #ohwell

Een foto die is geplaatst door Candice Swanepoel (@angelcandices) op

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top