Beauty

De Bronze Goddess make-up collectie 2015 van Estée Lauder

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Iedere zomer komt Estée Lauder weer met een Broze Goddess collectie: een musthave make-up collectie vol fijne producten voor een zomerse, gebronsde look. De collectie van dit jaar is gelukkig - net als vorig jaar - ook weer in Nederland te verkrijgen. En hoewel er nog heel wat zomerse dagen aankomen, geniet je met deze make-up collectie toch net even wat langer van dat zomerse gevoel!

estee lauder bronze goddess

De Bronze Goddess Shimmering Nudes collectie van dit jaar bestaat onder andere uit heerlijke poeder- en gelbronzers. Wat dacht je van een fijne highlighter voor je gezicht, decolleté en schouders? Of een geweldig oogschaduwpalet met warme nude tinten en shiny gouden accenten? Als klap op de vuurpijl bevat de collectie ook een all-over illuminator: een stick waarmee je je huid een geweldige glow geeft. Niet alleen je gezicht, maar ook de rest van je lichaam...

estee lauder make-up bronze goddess

De Estée Lauder Bronze Goddess Shimmering Nudes collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de Estée Lauder verkooppunten en online. 

Bronze Goddess Gelée Bronzer, € 31
Illuminating Powder Gelée, €40
All Over Illuminator, €37
Shimmering Nudes Eyeshadow Palette, €56
Shimmering Nudes Face & Eye Palette, €56 (online exclusief)
Pure Color Gloss Pen, €23 (3 tinten)
Pure Color Nail Lacquer, €21
Bronze Goddess Powder Bronzer, €40 (4 tinten)
Sumptuous Extreme Waterproof Lash-Multiplying Volume Mascara, €29.

Deel dit artikel
Back to top