Fashion

MBFWA: Doutzen siert front row Maria Clé Leal

Vorige week werd ze door Donatella Versace nog persoonlijk gevraagd om mee te lopen in de coutureshow van Versace, tijdens de laatste dag van Fashionweek was ‘onze Doutzen’ weer terug in Amsterdam om haar elegante looks te laten zien op de front row bij de prachtige show van Maria Clé Leal.
 
De double breasted dress die Doutzen droeg, ontworpen door Ronald van der Kemp, maakte haar benen eindeloos lang. De ogen van het publiek waren tijdens de show van Maria Clé Leal niet alléén gericht op Doutzen. De prachtige collectie ‘Fragile’ van de Spaanse ontwerpster maakte indruk. Maria Clé leal is de winnares van de prestigieuze Mercedes Benz Fashion Talent award. Daarom mocht deze in Madrid geboren ontwerpster haar collectie ook laten zien op Amsterdam Fashion Week. 
 
 
De show werd geopend door danseres Naiara Rojo.  Deze moderne danseres bleef tijdens de gehele show sierlijk dansen tussen de modellen door. Haar aanwezigheid benadrukte de vrouwelijkheid die terug te vinden is in de collectie die is geïnspireerd op de blaadjes van een bloem.  Clé Leal gebruikt mooie wollen materialen waarbij ze speelt met vormen en silhouetten. Sierlijke jurken, zachte kleuren en hier en daar het knallende fuchsia. 
 

 
 
Beeld: Fashionweek Nederland
Deel dit artikel
Back to top