Beauty

Dit zijn de nieuwe kleuren uit de Michael Kors Nail Collection

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Ben jij al bekend met de nagellakjes van Michael Kors? Wij op de Fashionscene-redactie nog niet en dus was het de hoogste tijd om de proef op de som te nemen. Wat bleek? De lakjes zijn zeker 'beauty musthave-waardig'.

Onlangs werden er 18 nieuwe kleuren aan de Nail Collection toegevoegd. Van zachte poederkleuren tot diepe, krachtige tinten. De kleuren zijn geinspireerd op de typische Michael Kors vrouw: sporty, sexy en glam. Ik testte drie van de kleuren: Intrigue, Crowd-pleaser en Cabaret.

michael kors nail collection

Alleen al van de flesjes wordt ik heel blij. De lakjes komen in een super chique flesje met een grote goudkleurige dop. Lastig lakken? Daar is aan gedacht! Als je de goudkleurige dop optilt verschijnt er namelijk een kleine, ronde dop, die heel fijn in de hand ligt.

michael kors nail collection review

Cabaret is een diepe, donkerroze tint met mega veel glans. Van deze kleur verwachte ik eigenlijk het minst, maar toen hij eenmaal op mijn nagels zat was ik verliefd! De kleur dekt mooi, één laagje is voor mij genoeg. Perfect voor het najaar.

michael kors cabaret

michael kors nagellak review

Intrigue is een mooie taupe-kleur, die in het potje vrij mat lijkt, maar ook een enorme glans heeft. Hij dekt iets minder goed dan de Cabaret en dus heb ik op mijn pink-nagel een extra laagje gedaan.

michael kors intrigue

michael kors intrigue getest

Crowd-Pleaser is een zachtroze tint met wederom een mega glans. Op de foto draag ik een enkel laagje.

michael kors crowd-pleaser

michael kors crowd pleaser review

Kortom, de Michael Kors lakjes hebben een opvallend mooie glans. Andere pluspunten zijn voor mij het geweldige potje (die móet je toch aan je verzameling toevoegen?) en de mooie kleuren. Nadeel vind ik toch wel dat het kwastje niet heel breed is. Je kunt hierdoor wel heel precies lakken, maar dat kost toch wel wat meer tijd... Meer kleuren zien? Bekijk ze hieronder!

michael kors nail collection

De Michael Kors nagellakjes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas voor € 19,- per stuk (9 ml). 

Deel dit artikel
Back to top