Fashion

Best dressed: BET Awards 2015

Black Entertainement Television organiseerde gisteravond voor de vijftiende keer de BET Awards. Een awardshow waarin Afrikaans-Amerikaanse tv- , muziek- en filmsterren worden geëerd om hun prestaties in de entertainementindustrie. Uiteraard werd het een spetterend feestje in Los Angeles. Beyoncé, Chris Brown en Nicky Minaj vielen onder andere in de prijzen.

Winnaars
Nicky Minaj won de awards voor beste vrouwelijke hiphopartiest en een publieksprijs voor haar nummer 'Only'. Beyoncé ontving maar liefst drie awards. We kunnen ons voorstellen dat haar prijzenkast behoorlijk vol begint te raken. Chris Brown ontving de Award voor beste mannelijke artiest. Als beste nieuwkomer werd Sam Smith gekozen, helaas was hij niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen. Janet Jackson won een oeuvre-award voor haar legendarische dans-moves.

Niets is leuker dan outfits kieken van je grote helden en heldinnen. Daarom hebben wij voor jou een aantal van de meest geweldige en opvallende outfits, gespot tijdens de BET Awards, op een rijtje gezet.


Ciara


Nicky Minaj


Michelle Williams

Chris Brown

Kelly Rowland


Rihanna


Zendaya

Deel dit artikel
Back to top