Beauty

10 x hier hebben vrouwen met een kleine cupmaat geen last van

Voel jij je gezegend met een grote cupmaat of zie je het eerder als een kwelling? Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Als je kleine borsten hebt, wil je grote hebben en vice versa. Heb je krullend haar, dan wil je stijl haar hebben en ga zo maar door. Alle maten en vormen zijn goed, mits je jezelf kan accepteren voor wie je bent. Learn to love yourself!

Sommige cupmaten kunnen alleen wel voor hilarische of vervelende momenten zorgen. Balen als je kleine borsten hebt is echt niet nodig. Kijk maar eens waar vrouwen met grote borsten zich dagelijks druk over moeten maken. Ladies met een volle boezem, komt jullie dit bekend voor??

 

1. Je ziet een super cool badpak waar je helemaal verliefd op bent geworden. Alleen weet je dat jouw cupsize hier absoluut niet in gaat passen, bummer...

 

2. Lekker aan het zonnen op het strand? Natuurlijk wil je ook dat de achterkant een mooi kleurtje krijgt. Probeer dan maar eens een ontspannen houding te vinden, aarrgg.

 

3. Zorgeloos een bloesje dragen, nope. Trekkende knopen of erger nog... knopen die open springen.

 

4. Grote borsten kunnen onhandig in de weg zitten en zelfs van alles omstoten.

 

5. Rugpijn hebben is part of your day...

 

6. Je weet dat als je werd achterna gezeten door een zombie, you probably got eaten!

7. Als je gaat sporten weet je dat jij je goed moet voorbereiden. Je wilt niet dat je knockout geslagen wordt door bepaalde lichaamsdelen. Dan is dit de enige optie. Meerdere sport BH's...

8. Dat gezegd te hebben (punt nummer 7), krijg ze maar eens aan!

10. Oeps...als je borsten de sterren van de foto zijn in plaats van je gezicht... Probeer maar eens een selfie te nemen, zonder afleiding in beeld.


Herkenbaar? En heb jij nog meer ergenissen waar we samen om kunnen lachen?

Deel dit artikel
Back to top