Beauty

Deze make-up looks zijn perfect voor oudejaarsavond

Deze make-up looks zijn perfect voor oudejaarsavond

Ben jij er ook klaar voor om 2020 voor eens en voor altijd af te sluiten? Laten we eerlijk zijn: wie niet? Velen willen dit grote hoofdstuk het liefst zo snel mogelijk dichtklappen en hoe kunnen we dit nou beter doen dan in onze allermooiste outfit? Als we dan toch deze vervelende periode achter ons willen laten, dan doen we dat in ieder geval in stijl!

Je zal vast al nagedacht hebben over een bepaalde outfit die je graag wilt dragen, maar heb je ook nagedacht over een make-up lookje? Ga je voor een subtiele mascara, een rode lip of toch voor een glamour oogschaduw? Om jou deze keuzestress te ontnemen, hebben we vijf make-up looks voor je op een rijtje gezet.

Ze zijn niet alleen ontzettend eenvoudig, maar ook nog eens mega fabulous! Dus lees snel verder en laat je inspireren!

1 van 6

Glamour look

Laten we maar meteen met een klapper beginnen: de glamour look. Dit is eentje die jouw feestelijke outfit helemaal compleet zal maken. Een glittertje hier en een glittertje daar, bij deze look bestaat zoiets als te veel niet. Kies een glinsterende oogschaduw uit, een mooie blush en een bijpassende lipgloss en jouw glamour look is klaar om gezien te worden!

1 van 6
Beeld: Chanel
Deel dit artikel
Back to top