Fashion

Kate Moss aangehouden wegens overlast in vliegtuig

Een fijne vakantie eindigde voor supermodel Kate Moss alles behalve rooskleurig. Kate Moss werd zondagmiddag tijdens een Easyjet-vlucht van het Turkse Bodrum naar Luton, Engeland, aangehouden, omdat ze zichzelf zó zou hebben misdragen tijdens het vliegen. Ai!

Het 41-jarig model was met haar vriendinnen een weekje in Turkije. Alleen tijdens haar terugvlucht wist ze zichzelf zo te misdragen dat ze na de landing door de luchthavenautoriteit werd meegenomen voor een verhoor. Volgens Dailymail kwam Kate er met een berisping goed vanaf en mocht daarom naar huis.

Of het allemaal waar is, is niet honderd procent zeker. Volgens een woordvoerder van de politie in Bedfordshire waren er problemen aan boord van vlucht EZY2232. Er zou assistentie zijn gevraagd voor het belegeleiden van een passagier. De naam is natuurlijk uit privacyoogpunt niet vrijgegeven, al zijn er wel ooggetuigen die aan DailyMail hebben verteld dat het om Kate Moss zou gaan, want ''ze stond met de politie te praten in de bagagehal''.

Ook was Kate Moss in Turkije voor haar goede vriendin Sadie Frost. De Britse actrice vierde namelijk haar verjaardag en zette daarvan een mooie foto op haar Instagram.

Deel dit artikel
Back to top