Fashion

s.Oliver Model Star 2015 campagne

Is voor de camera poseren helemaal jouw ding en droom je van een carrière als model net als Doutzen Kroes? Het kledingmerk s.Oliver organiseert een topmodellenwedstrijd en jij kunt daaraan meedoen! Wil je weten hoe jij kunt meedoen lees dan gauw verder en wie weet wordt jij wel het topmodel van s.Oliver. 
 
Als je ouder bent dan 18 jaar en je altijd al deel hebt willen nemen aan een professionele fotoshoot, dan heeft s. Oliver iets heel leuks voor je, namelijk de s.Oliver topmodellenwedstrijd 2015! Uit alle deelnemers kiest onze jury de beste kandidaten. Op deze selectie kan dan van 9 juni t/m 15 juni online gestemd worden, en hieruit volgen dan de twee winnaars: 1 man en 1 vrouw. Met een beetje geluk sta jij in het oktobernummer van het s.Oliver Fashion Magazine en win je bovendien een shoptegoed van € 1.000! Het s.Oliver Fashion Magazine wordt in diverse Europese landen verspreid, dus dit zou een goed begin kunnen zijn van de start van jouw modellen carrière. 
 
s.Oliver Model Star 2015 campagne
 
Casting dag in samenwerking met GLAMOUR
Meld je nu online aan, of kom op 30 mei naar de casting dag in s.Oliver Store Maastricht. Het professionele team van de make-up artist en de fotograaf van GLAMOUR, staan daar klaar om jou op je mooist te fotograferen! Op die manier is een professionele deelname aan deze modellencompetitie gegarandeerd. Uit alle deelnemers kiest onze jury de beste kandidaten. Op deze selectie kan dan van 9 juni t/m 16 juni gestemd worden, en hieruit volgen dan de twee winnaars: 1 man en 1 vrouw. 
 
Online aanmelden
Ben je niet in de gelegenheid om op 30 mei naar Maastricht af te reizen? Geen probleem! Meld je nu al direct aan via het online deelnameformulier, upload hierbij je beste foto's en je aanmelding is compleet!
 
Dit kun je winnen:
Een exclusieve fotoshoot
Shoptegoed t.w.v. € 1.000
 
Casting dag op 30 mei:
s.Oliver Store Maastricht
Mosae Forum 72
Zaterdag 30 mei van 11.00 tot 17.30 uur
 
De jury:
Godo Kreamer
Marketing Director s.Oliver
 
Vicky Heiler
Fashion Blogger ‘Bikinis and Passports’
 
Sanne Groot-Koerkamp
Editor in chief Glamour
 
s. Oliver wedstrijd
 
s. Oliver wedstrijd
 
s. Oliver wedstrijd
 
s. Oliver wedstrijd
 
s. Oliver wedstrijd
 
s. Oliver wedstrijd
 
 
Goodluck! ;)
 
Deel dit artikel
Back to top