Fashion

Best buys: bikinitijd!

De zomer komt steeds dichterbij ladies, dat betekent bikinitijd! Wij hebben de mooiste swimwear uit onze favoriete webshops voor je op een rijtje gezet, shop ze hier.

De temperaturen stijgen, het zonnetje schijnt steeds vaker, de terrassen lopen vol en de shortjes mogen weer uit de kast, oftewel het is bijna bikinitijd. Nederland kennende verschilt het weer per dag en zitten we vandaag in een jurkje in de tuin en staan we morgen met een paraplu op straat, en juist daarom is het van belang dat je altijd bent voorbereid op zomerse temperaturen.

Zit jij met je hoofd al aan het strand of in het zwembad? Heb jij je vakantie al geboekt? Maar heb je nog niet de perfecte bikini gevonden? Geen ramp, wij zijn op bikinijacht gegaan bij onze favoriete webshops. We zien deze zomer veel printjes, crochet, neon kleuren, maar ook de badpakken mogen weer. Vroeger waren badpakken misschien alleen voor 'oudere' of wat vollere vrouwen, maar tegenwoordig zijn ze terug van weggeweest. Door je lichaam iets meer te bedekken, maar op de juiste plaatsen de nadruk te leggen ben je oogverblindend sexy en zullen alle ogen op jou gericht zijn (denk Pamela Anderson in Baywatch). Maar ook wanneer je verschillende bikini's met elkaar mix&matcht zorg je voor een verrassende unieke look. Wij kunnen niet wachten op het strandweer, waarin zien we jou deze zomer shinen?

 

 

MinkPink, bikinitop, €69,95, Nelly.com        River Island, bikiniset, €70,90, Nelly.com

 

Urban Outfitters, badpak, €62, Urban Outfitters.com          Urban Outfitters, bikinibroekje, €17, Urban Outfitters.com

Urban Outfitters, crochet bandeau bikinitop, €55, Urban Outfitters.com          Minkpink, €bikinitop, €35, Urban Outfitters.com

Asos, badpak, €24,99, Asos.com               Asos, halter crop top bikini, €27,40, Asos.com

 

South Beach crochet bikinitop, €30,14, Asos.com         Wolf&Whistle, badpak, €34,25, Asos.com

Asos, bikinitop mix&match, €20,55, Asos.com      Banana Moon, triangle bikinitop, €34,93, Asos.com

Deel dit artikel
Back to top