Fashion

Laatste kans om VJ te worden bij XITE!

Altijd al gedroomd van een carrière als VJ en houdt je van festivals? Nou dan is dit misschien iets voor jou! XITE zoekt namelijk een nieuwe VJ om deze zomer verslag te doen op festivals en het kan zomaar zijn dat jij dit wordt. Meedoen is gemakkelijk en je kunt naast een droombaan als VJ ook een jaar lang gratis shoppen bij de H&M. Good luck!
 
xcite zoekt nieuwe vj
 
De zomer komt eraan en zo dus ook de festivals. Ben jij zo'n die hard festivalganger die deze zomer elk festival wil gaan bezoeken? En ben je ook iemand met een vlotte babbel? Dan is VJ zijn misschien wel iets voor jou. XITE is een jongeren muziekzender en heeft een nieuwe VJ nodig. Samen met H&M is XITE de 'XITE Zoekt VJ' actie gestart: een online campagne waarbij XITE op zoek gaat naar een nieuwe VJ om deze zomer verslag te doen van het festivalseizoen. Een super leuke ervaring en je mist geen een festival!
 
Ben je al aan het dagdromen over deze droombaan en wil je jezelf graag opgeven? Mooi! Je kunt vanaf elke plek, nu auditie doen. Hoe? Heel simpel! Zet een filmpje op Instagram waarin jij jezelf presenteert. Het is belangrijk dat je mentioned @XITE en je gebruik maakt van de hashtags  #XITEZOEKTVJ en #HMDivided. Op www.xite.nl/xitezoektvj kun je alle inzendigen bekijken en stemmen op jouw favoriet. De 30 kandidaten met de meeste stemmen mogen door naar de halve finale. In de halve finale zullen de kanditaten door een jury bestaande uit BN’ers en experts worden uitgedaagd. De ontknoping zal plaatsvinden tijdens Amsterdam Open Air op 6- en 7 juni. Misschien word jij dan wel de nieuwe VJ van XITE en mag je een jaar lang gratis shoppen bij de H&M. Meedoen dus!

Bekijk de video's hieronder en krijg de smaak te pakken!
 

 

 
Voor meer informatie ga naar www.xite.nl/xitezoektvj.

Doe jij mee?!

Deel dit artikel
Back to top