Fashion

Q&A met Farah Tiwow

Afgelopen weekend stond Amsterdam geheel in het teken van denim door de Amsterdam Denim Days. Mooi moment om de mooie Farah Tiwow een aantal vragen te stellen. Zij ademt namenlijk denim en fashion. Farah is werkzaam als marketing manager van de denim producent ISKO. Zij is verantwoordelijk voor de Benelux en Scandinavië. Farah is veel op reis, Boef T-shirts zijn voor haar een no go, ze luistert graag klassieke muziek en houdt stiekem van karaoke..... 
 

Farah draagt een jeans van ISKO denim, een denim jacket van ISKO, customized by Skulljan, schoenen van ACNE en een shirt van Ann de Meulenmeester. Haar super toffe tas is ook van ISKO customized by Skulljan. Haar ring is van Monocraft.
 
Kun je iets vertellen over Isko? 
ISKO is een leading denim producent, het is een ingredient brand. Wij maken premium denim stoffen voor high-end merken zoals; Diesel en Replay Hyperflex. Maar ook voor Nudie jeans, Tommy Hilfiger en J brand. We verkopen niet alleen stoffen, maar ook innovatie, exclusiviteit en een verhaal. Wij onderscheiden ons in de denim-industrie vanwege ons grote research & development team. Zij zijn grensverleggend in de denim wereld, dat maakt ons leading.
 
Wat is er leuk en minder leuk aan je job?
Reizen! Ik reis bijna iedere week en maak altijd wel gekke dingen mee. Minder leuk is dat ik niet genoeg plek heb in mijn koffer. Tijdens elke city-trip koop ik wel iets leuks. Mijn koffer gaat dus met moeite dicht op de terugweg.
 
In welke inspiratie-trip zit jij nu?
Denim en klassieke muziek. 
 
Noem drie dingen die nu hot & happening zijn?
- Coachella 
- Monocrafft 
- Hillary Clinton 
 
Drie dingen die echt niet meer kunnen?
- BOEF & Rebel T-shirts, truien, petjes en beenies
- Superfoods
- Het woord: creativiteit
 
Wat zit er nu in je tas?
Een Ipad, Vogue sigaretten, een zonnebril van Miu Miu, Louis Vuitton portemonnee, een lippenbalsem van DIor en parfum van Kilian. De tas is van Alexander Wang.
 
 
Waar word jij blij van?
Indonesisch eten van mijn ouders. Zelf kan ik helaas alleen maar pasta en aardappelen koken dus ik waardeer het eten van mijn ouders steeds meer. 
 
Als je later groot bent?
Dan heb ik een walk-in closet met de mooiste kleding erin, van merken zoals Comme des Garcons, Ann de Meulenmeester, Marni en tassen van Céline en Hermès. Why not!?
 
Guilty pleasure:  Karaoke, i'ts the Asian in me...
Favorite track: One Love van Bob Marley
Favorite book: Life of Pi van Yann Martel
Hang-out: Schiphol airport ;)
Drink: Vodka on the rocks
Beauty Product: Lippenstift 'Darkside' van MAC, it matches my soul 
Stad: Geboren en getogen in..... Amsterdam!
Deel dit artikel
Back to top