Fashion

Q&A met Daphne Matthew van Fitgirls

Daphne Matthew woont in Amsterdam en is part of het razend populaire Fitgirls.nl. Deze toffe chick is niet alleen sportief en gezond bezig, dagelijks motiveert zij meiden om er een healthy lifestyle op na te houden en ze is ook stijl bewust. Naast haar bezigheden voor Fitgirls is zij ook nog werkzaam als ambulant begeleidster op een school voor speciaal onderwijs. Waar haalt zij de tijd en energie vandaan? Haar motto: strong is size perfect, wees de sterkste versie van jezelf! 
 
Kun je iets over 'Fitgirls' vertellen? 
Fitgirls.nl is een uniek platform waar vrouwen samenkomen om elkaar te motiveren en te inspireren! Je vindt er persoonlijke verhalen maar ook tips en advies over sport en voeding van onze experts. Onze mission statement is: Strong is size perfect! Met onze unieke quote willen wij zeggen dat het niet uitmaakt of je vol, slank of dun bent. Het gaat er juist om hoe jij je voelt! Van binnen en van buiten. Wees de sterkste versie van jezelf!
 
 
Wij schrijven over alles waar een vrouw mee te maken krijgt, wanneer ze opzoek is naar de lifestyle die voor haar werkt. Wij zijn hier het hulpmiddel voor. Ook zijn we van mening dat je sterker bent als je elkaar helpt en ondersteunt. Wij organiseren dan ook allemaal leuke evenementen #womenempowerwomen. Ik heb zelf een sportachtergrond en ik wil niets liever dan iedereen aan het sporten krijgen! Van sporten word je blij, voel je je fit, mooi en het maakt je geestelijk ook sterker!
 
In welke inspiratietrip zit jij nu?
Barcelona! Ik ben er net 5 dagen geweest en ik heb heerlijk kunnen relaxen, kunnen afwisselen met training. ‘s Ochtends vroeg hardlopen over La Rambla, ‘s middags fietsen over de Avinguda Diagonal en aan het einde van de middag in het zonnetje bijkomen bij 'Museu del Disseny', dat is echt een aanrader! En ohja, de siesta tussendoor natuurlijk niet te vergeten!
 

Running in Barcelona....
 
Noem drie dingen die nu hot & happening zijn?
- ADIDAS: De superstars color zijn helemaal the bomb op dit moment. Waar iedereen eerst in wit, zwart of een combi daarvan liep, is het nu tijd voor colorbombing. Thank you, Pharrell!
-Felgekleurde sportkleding: Laar maar zien dat je aan het rennen bent in die knalblauwe, met roze strepen en fluorescerende stippen, legging! 
-De tuinbroek! Niks meer aan toevoegen..
 
 
Drie dingen die echt niet meer kunnen?
-Kopen om het kopen: zonde van je geld! Koop mooie wat duurdere stukken die langer mee gaan. 
-Een witte legging: driekwart of lang. Nee, dit heeft NOOIT gekund!! 
-Afval op straat gooien! 
 
Wat zit er nu in je tas?
Ik heb net een super leuke nieuwe tas van 'Fjall Raven Kanken' gekregen van mijn vriend. Omdat ik altijd veel spullen bij me heb, heb ik de grootste tas gekregen. Mannenlogica, haha. Toevallig zit er nu niet zoveel in: m’n toilettas met clinique blush, MAC pressed powder, m’n festival zonnebril van VANS en 'straight to heaven' by Kilian. 
 
Wat zit er in Daphne's tas......
 
Waar word jij blij van?
Ik word blij van fietsen door Amsterdam op een mooie dag!
 
Als je later groot bent?
Als ik later groot ben wil ik dat fitgirls.nl een nog groter succes is. Dat we naast vrouwen onze doelgroep kunnen uitbreiden naar kinderen. Dat we hen kunnen motiveren om niet achter de playstation te gaan zitten maar lekker naar de sportclub te gaan. Ook wil ik me verbinden aan een goed doel dat zich inzet voor kinderen. Zij zijn de toekomst.Ik vind dat we hier nog meer aandacht aan moeten besteden! Ohja, dit natuurlijk allemaal vanuit een warm land. 
 
 
Guilty pleasure: Recepten uit Jamie’s comfort food van Jamie Oliver 
Favorite track: Tracey Chapman met Fast car 
Favorite book: Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl :)
Hang-out: Lavinia in Amsterdam (Kerkstraat 176)
Drink: Belvedere Vodka 
Beauty Product: Clinique Foaming Sonic Facial Soap
Stad: New York City 
 

 
Check voor meer info over Daphne en Fitgirls de website Fitgirls.nl.
Deel dit artikel
Back to top