Fashion

TREURIG: Geen broertje of zusje voor North West

Kim Kardashian-West heeft haar handen blijkbaar nog niet vol aan North West, die menig fashion show tijdens afgelopen fashion weeks bij elkaar krijsde en regelmatig wegloopt van mama. Ze maakt er namelijk geen geheim van dat ze meerdere kiddo's op haar verlanglijstje heeft staan. Maar dit lijkt er niet in te zitten..

In een clip van opkomende aflevering van Keeping Up With The Kardashians vertelt Kim haar hubby Kanye West dat ze misschien niet in staat is om meer kinderen te krijgen. Ze legt uit aan haar zussen Kourtney en Khloe dat haar vruchtbaarheidsarts heeft aangegeven dat ze misschien een operatie moet ondergaan "to kind of clear out something in my uterus." Aan de telefoon met Kanye ratelt ze enigszins paniekerig verder: "This doctor that I saw today told me every worse case scenario…he was like, "OK, when you have your baby, this will be your last one, the problem is your placenta grew onto your uterus." Kim legt uit dat ze tijdens haar volgende zwangerschap kans heeft op heftige bloedingen en dat haar baarmoeder uiteindelijk misschien zelfs verwijderd zou moeten worden. Bekijk het fragment hieronder.
 

Ondanks dat wij, net als Anna Wintour, niet gecharmeerd waren van het North West drama tijdens fashion week, vinden we dit toch treurig nieuws. Hoop jij stiekem ook op een broertje of zusje voor North?
Deel dit artikel
Back to top