Fashion

Best buys: Boohoo.com

Verdwaal jij ook altijd tijdens het online shoppen? Heb je geen zin om uren te zoeken naar leuke items? Wij zetten iedere week de musthaves van een webshop voor je op een rijtje. Vorige week lieten we al de best buys van Nelly.com zien en deze week is het de beurt aan Boohoo.com.

Ken je de webshop Boohoo.com al? Misschien heb je de reclames op televisie wel eens gezien of heb je een advertentie voorbij zien komen. Wij kennen de webshop al een tijdje en het is zeker een aanrader! De webshop afkomstig uit de UK bestaat al sinds 2006. Van kleding tot accessoires en schoenen ; Boohoo.com verkoopt de laatste trends voor fijne prijsjes. Het doel van de webshop is alle vrouwen er on trend uit te laten zien zonder dat ze daar de hoofdprijs voor moeten betalen. Het aanbod bij Boohoo.com is enorm. Dagelijks komen er weer nieuwe items online zodat je nooit bent uitgeshopt. En om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij alvast de musthaves voor dit seizoen voor je uitgezocht. Met deze items ben je helemaal on trend. Laat dat zonnetje maar doorkomen. Ready, set, shop!

Bestellen bij Boohoo.com is trouwens erg makkelijk. Zo zijn de verzendkosten gratis (jeej!) en krijg je jouw bestelling al na 3-4 werkdagen binnen. Daarna heb je 14 dagen de tijd om in alle rust te beslissen of je de items wilt houden of terug wilt sturen. Ideaal toch? Wij zijn verslaafd en gaan de deur niet meer uit om te shoppen. Ben jij ook al fan van online shoppen?

Oversized geruite blouse, €30, Boohoo.com               Oversized trui, €30, Boohoo.com

Mesh t-shirt, €15, Boohoo.com             Jas met aztec print, €38, Boohoo.com

Jurkje, €30, Boohoo.com                     Playsuit, €23, Boohoo.com

 

Sleeveless turtleneck trui, €23, Boohoo.com           Bomberjack, €53, Boohoo.com

Cape, €27, Boohoo.com                     Rugzak, €30, Boohoo.com

Peeptoe heels, €45, Boohoo.com                      Zonnebril in hartvorm, €12, Boohoo.com

Deel dit artikel
Back to top