Fashion

It's official: Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van Calvin Klein

Het is officieel: Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van Calvin Klein. We konden het al een beetje zien aankomen, maar nu is het er dan eindelijk uit. Dit is een van de grootste contracten uit Kendalls carrière tot nu toe. Ze sluit zich aan bij Brooke Shields, Lara Stone en Kate Moss die al bij de Calvin Klein crew horen. 

De #MyCalvins denim campagne ademt Calvin Klein. Kendall draagt sporty basics, een korte denim tuinbroek, glad haar en make-up in de stijl van Kate Moss uit de jaren 90. Kendall poseert samen met Simon Nessman in de shoot voor Calvin Klein.

"Het was super leuk," zei Jenner aan WWD. "Het is echt spannend. Eerlijk gezegd is het altijd een droom geweest om zoiets te mogen doen. Calvin Klein's advertentiecampagnes zijn altijd zo memorabel geweest." Ook liet Kendall weten dat ze zich vereert voelt om zulke grote namen als Kate Moss, Christy Turlington en Lara Stone op te mogen volgen.''

We kennen vast allemaal nog de foto die Kendall op haar Instagram account plaatste van haar in haar Calvin Klein ondergoed. Dit was een megasucces, aangezien de hashtag die erbij hoorde, #mycalvins, wereldwijd voor meer dan 13 miljoen interacties zorgden! Naast Kendall plaatste meerdere celebs een foto met hun Calvins. Dit mega succes inspireerde de nieuwe denim campagne van Calvin Klein, waarin Lara Stone en Justin Bieber al eerder te zien waren.
 
Kendall Jenner blijft ons maar verbazen met haar succes. Good job Kendall!

kendall jenner calvin kleinkendall jenner calvin klein

kendall jenner calvin kleinkendall jenner calvin klein

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top