Beauty

De nieuwe parfums van Marc Jacobs: Daisy Sorbet Editions

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Je nieuwe favoriete parfum? Dat gaat ongetwijfeld een nieuwe geur van Marc Jacobs zijn! De Daisy familie is namelijk weer uitgebreid met twee nieuwe varianten, die absoluut niet in je parfumcollectie mag ontbreken: de Daisy Sorbet Editions.

De Sorbet Editions komen, net als de andere Daisy geuren, weer in een supermooie flacon, versierd met de bekende lelietjes-van-dalen. De flesjes zijn dit keer geïnspireerd op - jawel - sorbets en komen in heerlijke vrouwelijke kleuren als roze en paars.

daisy sorbet editions

Daisy Sorbet Edition
Bloemen met een vleugje fruit. Zo is de Daisy Sorbet Edition van Marc Jacobs het beste te omschrijven. De geur opent met een sappige mix van peer en passiefruit, terwijl het frisse jasmijn in het hart van de geur voor een bloemig effect zorgt. De houtachtige noten laten een warme basis achter op de huid.

daisy sorbet

Daisy Eau So Fresh Sorbet Edition
De Daisy Eau So Fresh komt in een wat grotere, rozige fles. Deze sprankelende geur is heerlijk zoet én fruitig. In de top bevinden zich onder andere mandarijn en appelbloesem, in het hart jasmijn en viooltjes en in de basis romige houtnoten en muskus.

daisy

De Daisy Sorbet Edition is vanaf nu verkrijgbaar voor € 57 (50 ml) bij geautoriseerde Marc Jacobs parfumerieën en warenhuizen. De Daisy Eau So Fresh Sorbet Edition kost € 70 (75 ml). 

Deel dit artikel
Back to top