Fashion

5 dingen die je nog niet wist over Kanye West voor Adidas Originals

Afgelopen vrijdag presenteerde Kanye West Yeezy season 1, zijn eerste kledingcollectie in samenwerking met Adidas Originals.

Niets speciaals, om eerlijk te zijn: gewoon een collectie vol met basics zonder iets innovatiefs of interessants. Wel leuk dat Rihanna, Justin Bieber, Beyoncé en Jay-Z front row zaten! Hier vijf dingen die je waarschijnlijk niet wist over het evenement.

 

Kanye X Adidas. Thank u to Yé for believing in me

Een foto die is geplaatst door Kylizzle (@kyliejenner) op

 

1. Heb je al opgemerkt wat voor modellen er in Kanye's show paradeerden? Normale mensen met allerlei lichaamstypes, maar naast hun ook Kylie Jenner, Kim's kleine zusje. Vergeleken bij haar Kardashian-Jenner zusjes is Kylie een muurbloempje, dus dit was voor haar een mooie kans om zichzelf een keer op de kaart te zetten.

 

 

Keep dancing! Merci @audreyroehrich_ohmydanse

Een foto die is geplaatst door Carine Roitfeld (@carineroitfeld) op

 

2. De inspiratie voor de collectie was hedendaagse dans, natuurlijk, maar vooral een bepaalde danseres: Carine Roitfeld. De editor-in-chief van Vogue Parijs is gek op ballet en plaatste een jaar geleden bovenstaande foto. Doet het korset wat ze draagt je niet ergens aan denken?

 

 

Playing around before the show starts

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

3. Het is niet bevestigd, maar aangezien North West al mignon sized pieces droeg tijdens de show waar ze bij mama Kim Kardashian front row op schoot zat, gaan we er stiekem vanuit dat er ook een kindercollectie zal komen. 

 

 

Front page of style.com!!!!!! #Yeezy #Adidas #YeezyDoesIt!!!!!

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

4. Er is maar één item gespot met de drie welbekende Adidas Originals strepen.

 

5. Tijdens het evenement presenteerde Kanye een nieuw nummer genaamd Wolves, in samenwerking met Sia en Vic Mensa van zijn opkomende album. 

Deel dit artikel
Back to top