Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hardshopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

Happy Holidays everyone! Tess en Daphne zijn helemaal klaar voor de kerstdagen.

Nicole ging donderdagavond met haar vriendinnetjes uit. Het was zo gezellig dat het iets te laat werd, dat was dan ook vrijdagochtend te merken. Nicole viel nog net niet in slaap achter haar laptop..

Vrijdag was het Marlien haar laatste werkdag bij Fashionscene. We zullen haar missen, maar gelukkig blijft ze in hetzelfde kantoorpand werken bij Find My Musthave. Marlien trakteerde de redactie op deze lekkere kerstchocolade.

Santa

Tess & Daphne zijn gek op het kerstgnoompje!

 

Dit jaar maakte Claudia zelf de meeste kerstversiering want schaapjes met vleugels zijn nog steeds niet in de winkel te vinden! :)

In de Foodhallen zijn ze ook helemaal klaar voor kerst.

Helaas geen witte kerst voor ons, maar bij Emma in Canada daarentegen..


Hinde had een geweldig pre x-mas diner in Brasserie Breitner. Such fun!

Nicole ging zaterdag uit haar dak tijdens Valhalla festival in Amsterdam RAI.

The first of many; Claudia had een ZEER uitgebreid kerst dinner met haar familie (en overbodige rozen pedaaltjes die in een familie setting vrij onnodig zijn...)

Daphne kreeg op kantoor een kerstcadeautje binnen van haar vriendinnetje. Daphne is super blij met haar gouden mok en legde hem meteen vast.

Dinsdag vloog Nicole's zusje Manon na vier maanden in Malta te hebben gewoond terug naar Nederland. Nicole ging naar Schiphol om haar op te halen. Welkom thuis!

 

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via het Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphne, ClaudiaNicole, Hinde & Emma

 

Deel dit artikel
Back to top