Fashion

Kim en Kanye kussend in de nieuwe campagne van Balmain

Kim en Kanye are taking over! Na de cover van de Amerikaanse Vogue is het powerkoppel nu te zien in de campagne van Balmain. 

Dat mode een belangrijk deel uit het leven van de Kardashians/familie West is, mag wel duidelijk zijn. Zo hebben de Kardashian zusjes een eigen kleding collectie, is halfzusje Kendall aan het doorbreken als topmodel en zitten Kim en Kanye plus dochtertje North bijna bij iedere grote fashion show front row. En van Kanye is natuurlijk al lang bekend dat hij een groot liefhebber van mode is.

Met al die connecties in de fashion industrie kon het niet lang duren voordat Kimye te zien was in een modecampagne. De lovebirds staan model voor Balmains mannenlijn voor spring/summer 2015. Olivier Rousteing, de creatief directeur van Balmain, is een goede vriend van het koppel. Hij wilde de liefde tonen met deze campagne. Voor hem zijn Kim en Kanye zowel zijn vrienden als zijn stijliconen. Hij vindt het dan ook een eer dat zij de gezichten zijn van de spring/summer collectie van 2015.

De foto's zijn geschoten door de meesterlijke fotograaf Mario Sorenti. Volgens art director Pascal Danging draaide het allemaal om de kus. En wij moeten zeggen van alle beelden springt het beeld met de kus er ook het meeste uit. Kim plaatste gisteren trots het campagnebeeld op Instagram, niet veel later verscheen de foto ook op de Instagram pagina van zus Khloe en halfzusje Kendall.

Bekijk de beelden hieronder.

 

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top