Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hardshopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

Tess had een tijdje geleden een super gezellige lunch in Halte3 met vriendinnetje Noor van Queenofjetlags, die haar leerde dit soort mooie plaatjes te schieten!

Nicole ging zaterdagavond met haar vriendinnetje naar de Filmhallen.

Marlien kreeg deze houten kerstboom van Sinterklaas. Hoe leuk!

Emma spotte deze kerstverlichting in de palmbomen. Hoe cool.

Daphne en Tess waren maandag bij de Glamour awards in het Amstel hotel. Kijk wie ze daar spotten: de prachtige Doutzen Kroes en haar man Sunnery James. Doutzen won die avond de award voor woman of the year.

Bij zo'n avond hoort natuurlijk ook een photo booth. Daphne ging met Ellen (de oprichtster van Fashionchick) in het fotohokje, het resultaat: hilarische kiekjes.

 

Claudia ging voor een gezonde lunch bij Bagels&Beans. Mmmm..

Nicole ging zondag naar de IJ-Hallen in Noord. Het was zo koud dat ze zichzelf even gingen opwarmen bij Pllek.

Met de Foodhallen als onderbuurman is de verleiding natuurlijk wel groot om uit lunchen te gaan. Maar wat gaat het worden? Er is zoveel lekkers dat we bijna niet konden kiezen.

 Daphne ging voor een pompoensoepje van Brood. Een keer wat anders dan een soepkom.

Nicole kreeg als verrassing van haar moeder een cursus decoratieve verftechnieken. Ze leerde onder andere hoe je marmer kunt naschilderen. Zo gaf ze een oud kastje weer een nieuw leven.

Ondanks dat het weer buiten niet al te best is, krijgen we door de Hawaii kleurtjes van OPI een zomers gevoel. De nagellakjes zijn vanaf 16 februari verkrijgbaar.

Ook Claudia ging in de weer met verf. Ze zette de kwast op het doek tijdens een verfcursus.

 

Daphne ging lekker chique brunchen bij The Grand. Wij krijgen spontaan honger na het zien van deze foto.

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via het Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphne,Marlien, ClaudiaNicole, Hinde & Emma

Deel dit artikel
Back to top