Fashion

Primark is nu ook geopend in Den Haag

Eind september werd in Arnhem de grootste Primark van Nederland geopend. Helaas voor Primark Arnhem mag dit filiaal zichzelf niet langer bekronen met deze titel, want vanochtend werd in Den Haag aan het Spui een nieuwe winkel van de budgetketen geopend, die maar liefst 5296 vierkante meter groot is. Fashionscene's Nicole was erbij!

De drie verdiepingen tellende winkel heeft zoals je van Primark gewend bent een uitgebreid aanbod aan mode, lingerie, accessoires, schoenen, make-up en interieurartikelen. Er wordt niet alleen damesmode verkocht, maar er is ook een uitgebreid aanbod herenmode en kids. Nicole spotte weer veel coole items zoals deze grappige onesies, gezellige kersttruien en mooie winterjassen. Bekijk de foto's van de opening hieronder.

primark den haag

Primark Den Haag maakt veel gebruik van digitale elementen in de winkel. Zo worden er overal video beelden afgespeeld. Het grote voordeel van dit gloednieuwe filiaal? De winkel telt maar liefst 67 paskamers, dus hopelijk hoef je niet lang meer in de rij te staan! En er is meer leuk nieuws, want er komt binnenkort een samenwerking met Robbie Williams aan! Deze collectie is nu al verkrijgbaar in de UK en is daar een enorm succes. Vanaf januari is de collectie ook bij Primark Den Haag vekrijgbaar.

Ook leuk om te weten; Primark vertelde ons dat ze voor een chiquere look willen gaan. Dus alle kleding netjes georderd en op maat! Dat zou het shoppen een stuk gemakkelijker maken! Ga jij snel een kijkje nemen?

kerst truien primark primark sokken kerst

schoenen goud primark

schoenen primark

 

batman truien primark

jassen hoeden primark primark jas

 

primark den haag

primark den haag

primark make-up

Deel dit artikel
Back to top