Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hardshopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

Fashionscene is verhuisd naar de nieuwe hotspot van Amsterdam: De Hallen. Wij zijn helemaal blij met deze nieuwe werkplek.

Met als onderbuurman de Foodhallen moesten we natuurlijk wel even langs voor een lekkere lunch.

 

Tess ging langs Asos om alvast de spring/summer 2015 collectie te bewonderen.

 

Daphne spotte zichzelf deze week drie keer op de website van Fashionscene!

Marlien is geslaagd en kreeg dit mooie koperen sieradenkistje cadeau van haar vriendinnetjes.

Hinde ging naar het 2014 Fashion Symposium van de Dutch Fashion Foundation in Undercurrent. Slow Fashion is het nieuwe ding... Kwaliteit voor Kwantiteit!

 

Nicole hield samen met haar vriendinnetje een girls night. Daar horen natuurlijk maskertjes, films, wijntjes en CHOCOLADE bij.

Emma geniet nog van haar laatste twee weken in San Diego, voordat ze naar het koude Canada gaat.

Claudia spotte deze awesome waterkoeler maar dan met champagne. Zou die niet prachtig staan op het nieuwe kantoor van Fashionscene? Wij zouden er wel raad mee weten..

Marlien bezocht de Beautydag van Unlimited PR en dronk een fruitig glaasje SodaStream.

 

Dinsdag was het tijd voor het shoppingevent van every.day.counts. Iedereen die er was bedankt voor het komen! Hopelijk hebben jullie net als ons een leuke avond gehad met bubbels, muziek en natuurlijke fijne items met korting.

Tess en Daphne tijdens het shoppingevent. Tess en Daphne zijn allebei gekleed every.day.counts.

 

Picture time! Nicole ging met haar vriendinnetjes in de photobooth.

Interieur junkie Marlien ging deze week aan de slag met haar fotolijstjes. Het duurde even, maar ze hangen nu dan ook precies recht.

We love London! Tess ging een paar daagjes naar de stad van de rode dubbeldekkers.

Fijne Sinterklaas iedereen. Claudia maakte de redactie zielsgelukkig met deze overheerlijke zelfgemaakte Sintcupcakes. YUMMIE!

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via het Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphne,Marlien, ClaudiaNicole, Hinde & Emma

Deel dit artikel
Back to top