Fashion

De castingvideo van de Victoria's Secret show 2014

De Victoria's Secret show wordt gezien als het modellenwalhalla. De publiciteit die het met zich mee brengt kan voor een model wereldfaam opleveren. De Victoria's Secret show is dan ook de meest gewilde show in modellenland om in te lopen. Wij nemen je mee achter de schermen en tonen je de castingvideo!

De modellen krijgen slechts een minuutje de tijd om zich van hun beste kant te tonen aan het panel, dat bestaat uit Ed Razek en Monica Mitro van Victoria's Secret en de casting director John Pfeifer. Elk model loopt in een identieke simpele zwarte bikini voor de 'jury'. De outfit mag immers niet afleiden plus het geeft iedereen gelijke kansen. Elk bekend modellen bureau stuurt haar paradepaardjes naar het 'front', en dan maar hopen dat hun pronkstuk het redt om gecast te worden.

In de video zie je onder andere een aantal modellen die ondertussen al bevestigd zijn, 'soliciteren' voor de grote Victoria's Secret modeshow. Je ziet bijvoorbeeld Josephine Skriver, Martha Hunt, Grace Mahary en Daniela Braga zich op hun mooist presenteren. De modellen halen werkelijk alles uit de kast om gecast te worden. Daniela Braga wilt zo graag meelopen in de show dat zij haar speciale talent in de ring gooit. Zij roept namelijk; “I’m Brazilian, I know samba!”  en start een sambadansje om Ed, Monica en John te overtuigen dat zij in de show thuishoort.

Wil je ook een body als een Victoria's Secret model, check hier dan hun work-out video's. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes rondom de Victoria's Secret show? Klik dan hier!

Deel dit artikel
Back to top