Fashion

Dit is alles dat we tot nu toe weten over de Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Over iets meer dan een maand is het weer tijd voor de Victoria’s Secret Fashion Show 2017. Eind november paraderen de mooiste modellen van over de hele wereld in prachtige lingeriesetjes over de beroemde glittercatwalk.

Op dinsdag 28 november om 22:00 Amerikaanse tijd wordt de show in de VS uitgezonden door CBS. Wanneer het spektakel in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

De modellen die dit jaar zijn uitgekozen om mee te lopen aan de show zijn natuurlijk de Angels waaronder: Adriana Lima, Stella Maxwell, Jasmine Tookes en Candice Swanepoel die daarmee haar rentree maakt na haar bevalling in 2016. Natuurlijk zijn onze eigen Romee Strijd en de overige Victoria's Secret Angels ook van de partij.

Modellen die wij dit jaar weer terug zien zijn Bella en Gigi Hadid, Karlie Kloss, Devon Windsor, Liu Wen, Cindy Bruna, Maria Borges, Grace Elizabeth en Georgia Fowler.

Naast deze ervaren VS-modellen is er ook plaat gemaakt voor deze zeventien rookies: Alanna Arrignton Aiden Curtis, Alecia Morais, Alexina Graham, Amilna Estavao, Bruna Lirio, Daria Khylstyn, Estelle Chen, Frisa Aasen, Gizele Oliveira, Grace Bol, Julia Belyakova, Mayowa Nicholas, Nadine Leopold, Samille Bermannelli, Vanessa Moody, Victoria Lee en de Nederlandse Roosmarijn de Kok.

Behati Prinsloo kan dit jaar niet mee lopen vanwege haar zwangerschap van haar tweede kindje en Kendall Jenner doet vanwege haar contract met lingeriemerk La Perla niet mee aan de Victoria’s Secret Fashion Show.

Balmain 
Dit jaar zal het Franse modehuis Balmain samen met Victoria’s Secret looks ontwerpen voor de show. Ook brengen zij samen een capsulecollectie uit die in de winkels komt te hangen en online verkocht zal worden vanaf 29 november.

 

READY FOR THIS? #VSxBALMAIN. 11.29.17. @balmain @olivier_rousteing

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

Er gaan al tijden wat roddels dat wellicht Taylor Swift en Harry styles dit jaar gaan optreden in Shanghai. Helaas is er nog niets vrijgegeven hierover. Zodra we meer weten houden we jullie op de hoogte!

Beeld: Bruno Press 

Deel dit artikel
Back to top