Fashion

Het schijnt dat deze twee artiesten gaan optreden tijdens de Victoria's Secret show...

Op 20 november is het zover: dan vindt de Victoria's Secret show plaats in Shanghai, China. Net als ieder jaar zullen een paar artiesten het spectakel muzikaal gaan begeleiden. Vorig jaar hadden Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd de eer om de catwalkpresentatie te vergezellen van hun hits.

Dit jaar lijkt het erop dat Taylor Swift en Harry Styles op de buhne zullen verschijnen. Het is de eerste keer dat de Britse zanger bij het evenement zijn zangkwaliteiten zal gaan laten horen maar voor Taylor is het alweer de derde keer dat ze bij het evenement haar nummers mag gaan kwelen. Je begrijpt, we zijn niet echt fan van de zangeres (zowel van haar nummers als haar persoonlijkheid - voor zover we die kennen via de media natuurlijk) en we vinden het niet een al te originele keuze van Victoria's Secret.

Toch lijkt het echt zo te gaan gebeuren. Fans van de blonde zangeres hebben een document onderschept waarin te zien is dat Swift en Styles die 20 november allebei vier nummers ten gehore mogen brengen in Shanghai. Het zou te toevallig zijn als dit niet tijdens de lingerieshow is.

Wij zijn op dit moment hard aan het duimen dat het papiertje nep is... Wat jij?

 

😃☎️ @att go.att.com/tsn

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

 

😃☎️ @att go.att.com/tsn

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top