Fashion

Report: Danie Bles lanceert haar nieuwe Styleguide

Gisteren was het zover. De nieuwe Styleguide van Danie Bles werd gelanceerd. In een bakkerswinkel in Amsterdam-Zuid kwamen pers, modebloggers en bekende Nederlanders bijéén om de presentatie van de nieuwe Styleguide ByDanie bij te wonen, en wij waren er natuurlijk ook bij.

Tijdens een uitgebreid ontbijt in 'Le Pain Quotidien' werd de nieuwe editie van de ByDanie Styleguide gepresenteerd. In deze nieuwe wintereditie geeft Danie een trend-forcast voor het jaar 2015, voorziet zij je weer van allerlei stijltips en toont zij de nieuwste mode musthaves. Er wordt in deze editie extra aandacht gegeven aan de feestdagen. Middels tips and trics laat Danie je weten hoe jij tijdens de feestdagen super stylish op de feestjes kunt verschijnen.

De lancering werd gehouden in 'Le Pain Quotidien' in Amsterdam-Zuid, waar een heerlijk ontbijt voor de modepers en gasten werd klaar gezet.


We werden op een lekker gezond ontbijt getrakteerd. Heerlijke vruchtensalades, croissantjes en yoghurt met granola en aardbeien. Precies waar wij van houden!

Covergirl Renate Gerschtanowitz laat zich vaak kleden door de Nederlandse stijlguru, Danie Bles, en is ook fan van haar styling-tips.


Concullega Bastiaan van Schaik was uiteraard ook aanwezig bij de lancering. Samen met actrice / presentatrice Saar Koningsberger bladerde hij door Danie's Styleguide.


Het magazine wordt uitgegeven met twee covers, aan de ene kant staat Danie herself op de cover en aan de andere kant van het magazine straalt de mooie Renate Gerschtanowitz.

De nieuwe Styleguide ByDanie ligt vanaf vandaag in de winkel.

Deel dit artikel
Back to top