Fashion

WAIT WHAT: dit enorme bedrag verdient Cara Delevingne per dag

Als it-gril, model, zangeres en sinds kort ook actrice kom je niet voor een klein bedrag je bed uit, maar dat ze zoveel per dag verdient hadden wij niet verwacht.

2013 was een goed jaar voor Cara Delevingne: in dat jaar verdiende het model 6,500 pond per dag. Ja je leest het goed, per dag! Dit betekent dat Delevingne in één jaar 2,4 miljoen pond bij elkaar heeft verdiend! Dit bedrag komt aardig in de buurt van het jaarsalaris van topmodel en mentor Kate Moss.

Je kunt niet om haar heen. Cara is everywhere, er gaat geen campagne voorbij zonder haar. Het 22-jarige model dat bekend staat om haar volle wenkbrauwen heeft inmiddels al een aardig portfolio opgebouwd. Zo was ze het gezicht voor o.a. Mulberry, Topshop, Burberry en Chanel. Ook was ze te zien in de beauty campagne van YSL en liep ze vorig jaar voor de lingerieshow van Victoria's Secret.

Delevigne wordt zelfs zoveel gevraagd dat de ontwerpers om haar moeten vechten. Zo kan het Britse model (en ook Kendall Jenner) dit jaar niet meelopen met de Victoria's Secret Fashion Show omdat ze rond dezelfde tijd Karl Lagerfeld's Métiers d’Art-show show van Chanel in Oostenrijk loopt. Druk Druk dus.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top