Fashion

Wow Taylor Swift, ben jij dit?

Ja, we weten wat je denkt. Wij moesten namelijk ook twee, drie keer kijken, maar dit is écht Taylor Swift. De zangeres ziet er zo ongelofelijk cool uit in deze 90s shoot voor Wonderland Magazine.

We geven toe, we zijn niet de grootste Taylor Swift fans, maar met de covershoot voor Wonderland Magazine's november-december 2014 issue heeft ze ons blij verrast. Danielle Emerson stylede de 24-jarige zangeres in jaren '90 looks en daar zijn wij haar zeer dankbaar voor. Vooral de eerste foto in zwart-wit... wow. Gewoon, WOW.

Van de Amerikaanse, keurige en vrij truttige stijl van Taylor is namelijk niets over. We zien Taylor in coole items van onder andere Hugo Boss, maar de grootste verandering zit hem in de make-up en haarstyling. Taylor rockt de wet hair look, die ons aan David Bowie doet denken. De natte, licht krullende lokken complimenteren haar gezicht en mèn, wat zien we dit toch tien keer liever dan de perfecte geföhnde coupe die ze normaal heeft.

En qua make-up: weg met die overload aan mascara en gestifte lippen. We willen precies dit. Aangezette wenkbrauwen, een klein beetje goud-bruine oogmake-up en bronzer. Niet meer en niet minder!

Ze ziet er uit als een supermodel uit de jaren '90... Houden zo, Taylor!

Taylor Swift Wonderland Magazine

Taylor Swift Wonderland Magazine

Taylor Swift Wonderland Magazine

Deel dit artikel
Back to top