Fashion

Deze celebrities hebben een passie voor koken

Naast acteren, zingen of poseren hebben de sterren ook nog andere talenten. Van Chrissy Teigen tot Taylor Swift, deze celebrities hebben een passie voor koken!

Chrissy Teigen
Naast het feit dat ze haar eigen kookboek ‘Cravings’  in 2016 heeft uitgebracht, is het duidelijk dat Chrissy dol is op koken. Regelmatig deelt Chrissy gerechten met handige tips en trucs op Instagram en Snapchat. 


Mindy Kaling
Ook Mindy liet weten dat ze gek is op koken en het boek van Chrissy. Zo plaatste de actrice een foto op Instagram met als caption: “Hands down my favorite cookbook is #cravingscookbook by the wonderful @chrissyteigen. On the right are two of my favorite recipes: King's Hawaiian BLPTS and pot pie soup. I die. Get this book and do a full Julie & Julia with it like I'm doing.”

Gigi Hadid
Dat het half Nederlandse model kan koken, wisten wij al. De 21-jarige won met haar ‘speciale’ hamburger in het programma MasterChef! Met de burgers wist ze zelfs chef Gordon Ramsey te overtuigen. Hoewel Gigi niet vaak gerechten deelt op Instagram, doet ze dit wel regelmatig op Snapchat. Wij zouden in ieder geval wel een burger bij haar willen eten.


Lauren Conrad
Lauren Conrad, bekend van de reality show ‘The Hills’, deelt op haar lifestyle blog -Laurenconrad.com- gezonde gerechten. Boordevol inspiratie dus! Bedankt Lauren.

 

Stole some peaches from my Mother's garden for dinner. Cooked and served with mint and burrata. Yum!

Een bericht gedeeld door Lauren Conrad (@laurenconrad) op


Taylor Swift
Oké, dat Taylor obsessed is met koekjes, kunnen wij duidelijk zien op Instagram. Koekjes bakken verstaan we ook onder 'koken'.. right?

 

Hello baking, my old friend...

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op


Kim Kardashian
Toen Kim wekelijks haar gerechten op Snapchat showde, kreeg ze een lading kritiek over zich heen. Maar natuurlijk kreeg ze support op Twitter van goede vriendin Chrissy Teigen!

Chrissy's boek bestellen? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Chrissy Teigen Cravings via Bol.com

Deel dit artikel
Back to top