Fashion

Victoria's Secret Fashion Show: de laatste nieuwtjes op een rij

Dinsdag 9 december is het dan eindelijk zover: de Victoria’s Secret Fashion Show. De lingerieshow zal dit jaar voor het eerst in Londen plaats vinden. Omdat het merk de laatste tijd voortdurend in het nieuws is geweest, zetten wij voor jou de laatste feitjes rondom de show op een rij.

Dit jaar zullen er 47 modellen (waaronder 5 Dutchies) in 79 outfits de catwalk op paraderen. Dit waren vorig jaar 40 modellen in 69 outfits. We krijgen dus tien extra looks te zien!

Eén look die geshowd zal worden door het 27-jarige Britse model Lily Donaldson is al bekend. De fairy-look, ontworpen door de Parijse ontwerper Serkan Cura, is versierd met 150.000 Swaroski kristallen en weegt 40 pond. Het is het tweede jaar dat Cura zijn hand legt aan de creaties van Victoria’s Secret.

Zoals ieder jaar zijn er verschillende thema’s aan de show verbonden. Dit jaar zijn er 6 thema’s:

-Gilded Angels
-Exotic Traveler
-Dream Girl
-Fairy Tale
-University of Pink
-Angel Ball

Natuurlijk is ook de Fantasy Bra weer aanwezig in de collectie. Dit jaar zijn er voor het eerst zelfs twee Dream Angels Fantasy Bras te zien. De BH’s met een waarde van twee miljoen dollar per stuk worden dit jaar geshowd door Alessandra Ambrosio en Adriana Lima.

Helaas helaas. Ondanks alle geruchten lopen Kendall Jenner en Cara Delevingne dit jaar niet mee met de show. Deze modellen zien we 9 december wel op de catwalk verschijnen.

Wil je hier nou graag live bij zijn, zul je wel diep in je portemonnee moeten graven. De prijs voor een ticket begint vanaf £9.995. Voor een kaartje inclusief afterparty met de Angels betaal je 12.500 pond. Vergeet niet je mooiste jurk uit de kast te halen, want de dress code is dit jaar black-tie.

Wij zitten in ieder geval maandag 15 december om 22.30 voor de buis, want dan wordt de show in Nederland op Net5 uitgezonden.

Bron: wwd.com

Beeld: Instagram

Deel dit artikel
Back to top