Fashion

Heidi Klum lanceert eigen lingerielabel!

Ondergoed ontwerpen is populair bij de celebs. Onlangs liet Britney Spears weten haar eigen lingeriemerk  te lanceren. Gisteren kondigde Heidi Klum via WWD aan dat zij haar eigen collectie voor label Bendon ontwerpen zal. De Project Catwalk presentatrice is naar eigen zeggen een lingerie-expert en begint niet zomaar aan haar eigen label.

"Ik heb de afgelopen twintig jaar zoveel lingerie gezien, waarschijnlijk meer dan wie dan ook. De meeste vrouwen trekken 's ochtend hun BH aan en trekken die 's avonds weer uit. Ik draag er soms wel 10 tot 15 verschillende per dag. Ik heb zoveel van ondergoed geleerd door mijn carriere als lingeriemodel, dus ik heb behoorlijk wat ervaring opgedaan in mijn leven wat betreft lingerie. Ik ben heel goed op de hoogte van het product." aldus Heidi Klum

Heidu Klum wordt creative director en tevens het gezicht van het Nieuw-Zeelandse lingeriemerk Bendon. In haar functie zal zij verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van de collectie. Heidi neemt het over van supermodel Elle 'the body' Mcpherson, wie eerder het gezicht van Bendon was. Hieronder zie je een aantal gezellige behind-the scenes kiekjes van Heidi op de werkvloer bij lingerielabel Bendon.

foto's: Bendon

Deel dit artikel
Back to top