Fashion

Victoria Beckham opent haar eerste winkel

De 40-jarige mogul, Victoria Beckham opent haar eerste winkel in London. Het voormalige popidool heeft er al een behoorlijk indrukwekkende carriere opzitten. Zo werd zij wereldberoemd als zangeres in de popgroep Spice Girls en ontpopte zij zich als modeontwerper. Haar tassen- en kledinglijn werd meteen een succes en is super populair. De voetbalvrouw schopte het zelfs tot UN ambassadeur.

Victoria's eerste winkel kun je vinden aan de Dover Street in London. Victoria vertelde aan Women's Wear Daily dat vooral haar twee zonen mega enthousiast waren. "Brooklyn ran to me and said: "This is the coolest shop ever!" en Cruz zei "Wow, mummy has a proper job" , aldus Victoria Beckham.

De winkel is hyper modern ingericht met gewafelde planken waar de kleding op ligt. Aan de rekken hangen gouden hangers. De ruimte is zeer minimalistisch ingericht waardoor de kleding centraal staat. De Londonse architect Farshid Moussavi was verantwoordelijk voor het design van de winkel. Al de vijf verschillende kledinglijnen van Beckham zullen hier te koop zijn. Op naar London dus!

Beeld: Victoria Beckham Press
Deel dit artikel
Back to top