Winnen

WIN: Dr Martens Classic Boots t.w.v. €145,-

Dr. Martens heeft op 3 juli de eerste winkel van de Benelux geopend in Amsterdam,  Kalverstraat 158. De ideale locatie om de rijke geschiedenis van het merk tot leven te brengen in de Benelux. 
 
En dat wij hier blij van worden is heel logisch. De hele redactie loopt namelijk al jaren op hun Doc'jes, zoals wij ze liefkozend noemen. De shop is ingericht volgens het retailconcept dat Dr. Martens ontwikkelde
voor zijn stores wereldwijd met authentieke houten vloeren, bakstenen muren en een zwart plafond.Finishing touches zijn de lederen sofa’s in de klassieke Dr. Martens Oxblood tint (dieprood). Om de beleving compleet te maken, kiezen klanten zelf welke muziek er uit de vintage jukebox komt en zal er ook een fotohokje geplaatst worden.
 
In dit universum ontdekken klanten de complete collectie van Dr. Martens: van de klassieke en hedendaagse schoenen, voor mannen, vrouwen en kids, tot de kleding- en accessoirelijn.
 
De “Made in England” zone heeft de producten staan die vervaardigd zijn in de authentieke fabriek van Dr.Martens in Northamptonshire (Verenigd Koninkrijk) waar oorspronkelijk alle Dr.Martens schoenen geproduceerd werden. 
 
Gister namen wij een kijkje in deze mooie winkel en zagen heel wat mooie  nieuwe modellen en stijlen die we nog niet tegen waren gekomen. Jij kan een paar Classic Boots twv €145,- winnen door de Dr.Martens Benelux pagina te liken op Facebook en onze Facebook post te liken en te delen! 
Wil jij hier kans op maken? Ga dan nu naar onze Facebook pagina en doe mee. 
 
How to win: 
1 - Like Dr Martens Benelux op Facebook 
2 - Like en deel onze post over de nieuwe Dr Martens winkel op Facebook 
3 - Hold those fingers crossed!

Valt mee toch? Succes meiden! De winnaar krijgt een persoonlijk berichtje van Tess.

 www.drmartens.com

Deel dit artikel
Back to top