Fashion

Mysterie: wie is Monsieur Black?

Hij is berucht in het nachtleven van Parijs en Shanghai en ook in Antwerpen en Brussel wordt hij steeds vaker gespot: de man van mysterie en het verslavende Black opium.. Toch kunnen we op het internet maar weinig over hem vinden. Wij probeerden het mysterie te ontrafelen: Wie is Monsieur Black?

Een mysterieuze, gladgeschoren man in een stijlvol zwart pak. Veel verder als dat kwamen we niet. Totdat Fashionscene's Tess op onverklaarbare wijze werd uitgenodigd voor een exclusief diner met Monsieur Black. Vanaf dat moment werd haar duidelijk: Monsieur Black is een man die je MOET kennen!

Hij werd geboren in Londen, groeide op in Parijs en kwam via zijn ouders - die in de Haute Couture zaten - al snel in contact met veel wereldsterren. Ook ondekte hij het Parijse nachtleven van de high society en al gauw begon hij met het organiseren van exclusieve top secret afterparties.

Win een plaats op The Blacklist
Met zijn nieuwste concept, The Blacklist, wil hij een nieuwe markt veroveren. Clubs zijn tegenwoordig voor iedereen toegankelijk en dat betreurt Monsieur Black. The Blacklist is exclusief, hard to get, net als Black Opium. Ook kans maken op een plaatsje op de Blacklist? Tess kreeg het telefoonnummer van Monsieur Black en die mogen Fashionscene lezeressen gebruiken om een plaatsje op de Blacklist te bemachtigen.

Volg hem, app hem, wat dan ook... maar bovenal: overtuig hem ervan dat jij een plek op The Blacklist verdient! We vertellen je snel meer over deze mysterieuze Blacklist en waarom jij hier sowieso op wilt staan. To be continued. Have fun met Mr. Black ladies ;).

Monsieur Black: 06 44 98 33 46
Instagram: @OFFICIALMRBLACK

Tess bemachtigde het gewilde telefoonnummer van Monsieur Black.

Het diner vond plaats bij The Dylan in Amsterdam

Deel dit artikel
Back to top