Fashion

The Roots live

Amsterdam - Met The Seed braken ze door. Een nummer dat eigenlijk een extraatje was op het uit 2003 afkomstige album 'Phrenology'. De hiphoppers scoorden een flinke hit en waren niet van MTV af te slaan. Zoals ze ook niet van een podium af zijn te slaan. Van live is The Roots bombastisch en hyperenthousiast, met als je mazzel hebt de coolste gastoptredens van bijvoorbeeld human beatboxer Rahzel. De heren staan op 22 en 23 november in de Amsterdamse Paradiso.
Na twee jaar kunnen we nu gerust ademhalen als we weten dat er zeer binnenkort een album aankomt, dat de naam Game Theory met zich mee zal dragen. The Roots, dat bekend staat om zijn vernieuwende album concepten, brengen je een 14 nummers tellend album dat tracks bevat die stuk voor stuk keihard hun mening over de wereld vertegenwoordigen. Game Theory blijkt het meest uitdagend en vernieuwende album sinds hun album Things Fall Apart uit 1999. De release staat gepland op 29 augustus.
Kaarten voor The Roots in Paradiso koop je in de voorverkoop voor €25. Maar liefst €5 goedkoper dan hun optreden vorig jaar. Nog steeds niet heel erg goedkoop, maar geloof ons, een legendarisch optreden als van The Roots is er een die je nooit zal vergeten. Jammer dus als je ze niet vorig jaar al zag, maar je hebt een herkansing!

Deel dit artikel
Back to top