Fashion

Dit zijn de 7 tassen van dit moment

Dit zijn de 7 tassen van dit moment

Waarschijnlijk ben jij in het bezit van een lievelingstas die je eigenlijk altijd draagt maar geloof ons, die heeft ook zo nu en dan een break nodig. Altijd hetzelfde exemplaar dragen is ook maar saai en daarnaast zal je lievelingstas sneller verslijten als je 'm elke dag mee op stap neemt.

Kan jouw collectie wel een uitbreiding gebruiken? Dan wil je vast wel weten wat de meest trendy tassen van dit moment zijn! En het mooie is dat de volgende trends het eigenlijk altijd wel goed zullen doen. 

1. Neon

Neon is anno 2019 weer helemaal terug op de modeagenda en dat vinden wij hélemaal niet erg. Met een knaller van een tas heb je meteen een blikvanger te pakken die elke outfit een upgrade geeft. Een neon tas doet het sowieso goed bij monochrome outfits en denim maar wees vooral niet bang om 'm te combineren met andere tinten dan zwart, wit en jeansblauw. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

2. Natuurlijk

Tassen van een natuurlijk materiaal waren vorig jaar al helemaal on trend en anno 2019 hoeven we daar nog geen afscheid van te nemen. Van bamboe en raffia tot jute: alle natuurlijke materialen zijn geoorloofd. Daarnaast zijn de vormen van de tassen ook erg uiteenlopend. Van een exemplaar in ananasvorm tot de 'gewone' strandtas, er is voor ieder wat wils!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anouk Yve (@anoukyve) op

3. De nettas

Dit is misschien wel de meest voordelige optie uit het rijtje trendy tassen maar daardoor zeker niet minder hebberigmakend. Deze tas leent zich perfect voor het doen van boodschappen of je draagt er gewoon je allerdaagse dingen in mee. Let er wel op dat je lipstick en andere kleinigheden niet door de gaatjes naar buiten vallen. Deze doe je gewoon in een klein etuitje die je in de nettas stopt. Ook leuk: doe je favoriete tas met al je essentials in een nettas en ga eens zo de deur uit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) op

4. See-through

Alles zien wat er in je tas zit, was vroeger echt een no go. Anno 2019 pakken we het gewoon slim aan. Alle items die je niét zichtbaar wilt hebben, doe je gewoon in een etuitje. De rest, denk bijvoorbeeld aan je mooie portemonnee en je coole zonnebril, heb je gewoon pontificaal in het zicht. Diefstal vriendelijk is het niet, o zo trendy is het zeker!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

5. Buideltas

Deze kun je gewoon om je heupen of je taille dragen maar er is nog een optie: crossbody alsof je een gewone buidel bij je draagt. Slim gevonden en het staat ook nog eens garant voor een coole slash originele look. Buideltassen komen in verschillende soorten en maten. Van een stoffen variant met een sporty uitstraling tot eentje in de originele vorm met dierenprint of juist een minimalistische versie bestaande uit verschillende hoekige tasjes erop; de keuze is reuze!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Arant (@shhtephs) op

6. Dierenprint

Dit is zo een klassieker waar elke modeliefhebber eigenlijk niet zonder kan. Dit jaar is de zebraprint in al haar uitvoeringen reuze populair maar met een slangen-, kroko- of luipaardprint zit je ook gewoon nog goed. Combineer jouw tas met exotisch dierenvelletje (geen echte natuurlijk) ook eens met andere printjes zoals de polkadot of het ruitje voor een originele look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

7. De mini

Een minitasje mag dan niet zo praktisch zijn voor dagelijks gebruik maar voor een avondje uit grepen we er sowieso al naar. Dit jaar lopen modische influencers weg met een mini die kleiner is dan klein en wij zijn ook fan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top