Fashion

Lang leve Sneakerz

Landelijk - April kunnen we ook wel de maand van Sneakerz noemen! De Sneakerz crew organiseert wel vier feesten in deze voorjaarsmaand: Attack of the Sneakerz! Op zaterdag 8 april vond de fenomenale kick off van Sneakerz plaats in Panama en aanstaand weekend is het weer tijd voor een brand new editie met eieren en al. Bloemendaal en Off_Corso verwelkomen Sneakerz voor de eerste maal.
Op paaszondag opent Panama al om 18.00 zijn deuren voor Sneakerz in de vorm van Houseplay. Je kunt dan voor €37,50 genieten van een overheerlijk paasarrangement. Eerst lekker eten en daarna op zoek naar de eieren tussen Don Diablo, Jip Deluxe, Lucien Foort, Fedde le Grand, Erick E, Sidney Samson en Gelazer!
Tijd om de sneakerz voor een keertje om te ruilen voor slipperz tijdens de officiële opening van BLM 9 op zaterdag 22 april in Bloemendaal aan Zee. In “het zomerhuisje” van de Sneakerz Crew staat het succesvolle trio Gelazer!, bestaande uit William Shagspeare, Billy the Klit en Lady Bee. Don Diablo, Fedde le Grand en Erick E zijn natuurlijk ook weer van de partij voor een fijne set.
De maand wordt spectaculair afgesloten in Sneakerz nieuwste huisvesting Off_Corso. Parucci fixt je haar terwijl Billy the Klit, Fedde Le grand, Gregor Salto, Erick E en MC Gee je doen popelen van die stoel af te springen... Of Rotterdam klaar is voor het beste feestje van Nederland kun je gaan checken op zondag 23 april. Kaartjes voor Panama en Off_Corso zijn €15, voor de strandeditie betaal je slechts €5.

Deel dit artikel
Back to top