Fashion

& Other Stories werkt samen met TOMS voor een heerlijke boho co-lab

We kennen het schoenenmerk Toms natuurlijk allemaal van de heerlijk tijdloze, vrolijke en lekker zittende strandschoentjes. Maar voornamelijk van het 'One For One' systeem waarbij Toms bij elke verkochte schoen, een paar schoenen doneerde aan een kind in nood. Nu heeft het merk een co-lab met kledingmerk & Other Stories en het is heerlijk bohemian. Je wílt hierdoor direct naar het strand rennen in de prachtige sandaaltjes en fladderjurkjes die de twee merken samen hebben uitgebracht.

Toms en & Other Stories kropen achter de tekentael om daar met een aantal paar schoenen, waaronder de klassieke Toms stijlen en sandaaltjes weer achter vandaan te komen. Ook zien we jumpsuits, jurken, kimono’s en zelfs een bikini. Super boho dus! De stijl van de collectie is perfect voor de warme zomerdagen, die er hopelijk snel aan komen, en Toms x &OS brengt bohemian weer helemaal terug. Kom maar op met die festivals en zonnige beach days!

 

Model Erin Wasson poseert middenin de straatjes van Venice in California in de juweeltjes van kleding en schoenen en de lijn is nu volledig te koop, dus browse snel naar de website van & Other Stories om de heerlijke, boho collectie in huis te halen. Bekijk de sunny campagnebeelde en shop hieronder Fashionscenes favourites. Happy summer!

Deel dit artikel
Back to top