Fashion

Soiree Belge in Melkweg

Amsterdam - Nid & Sancy en Tom Barman, op een avond tijdens een feest genaamd Soiree Belge, dat klinkt toch super, amai zeg! Op donderdag 22 december kun je in de Melkweg deze Belgisch muzikale geniën in kwadraat gaan zien. Als je van dEUS, Vive La Fete of Magnus houdt. Of gewoon verliefd bent op de wonderbaarlijke workaholicus Tom Barman. Dan ben je deze donderdagavond zekers te weten in je nopjes.
In december organiseert Toneelgroep Amsterdam de vijfde editie van het jaarlijkse festival Tamtam. Een festival waarin Toneelgroep Amsterdam drie weken lang, exclusief, de Stadsschouwburg in Amsterdam bespelen met voorstellingen en een uitgebreid randprogramma. Debatten, films, intieme ontmoetingen en natuurlijk een onmisbaar dansfeest; Soiree Belge.
Soirée Belge is een energieke up-beat avond met het Belgische duo Nid & Sancy (foto) en dj’s Tom Barman (dEUS) en PR Soundsystem dat in het kader van TamTam van Toneelgroep Amsterdam in de Melkweg plaatsvindt.
Het Belgische duo Nid & Sancy is de echte pionier van elektro punk. Hun songs houden het midden tussen punk en dance, maar dragen hun eigen onmiskenbare stempel: rauw, luid en energiek! Nid & Sancy is een apart (maar superlekker) succesvol duo dat met hun elektro punk dit jaar op festivals als 5 Days Off en Pukkelpop stonden. Vorig jaar stonden ze meerdere malen in het voorprogramma van Vive La Fete. DJ’s PR Soundsystem en Tom Barman, frontman van de veelgeprezen Belgische band dEUS, laten de avond eindigen in een groot dansfeest.
Soiree Belge op 22 december, in de Melkweg. De deur gaat open om 21.00 uur, de toegang kost je slechts €11. Haal ze bij Concerto, Boudisque, get Records, het AUB of www.ticketservice.nl

Deel dit artikel
Back to top