Fashion

Dit zijn de 7 mooiste items om warm te blijven deze winter

Dit zijn de 7 mooiste items om warm te blijven deze winter

De winter komt langzaamaan onze kant op en of het nu nat of koud weer is, we willen er altijd modieus bijlopen. Van een lange boswandeling tot een kort uitstapje naar de supermarkt, er leuk uitzien geeft je toch net wat meer confidence en laat je meer stralen. En dat is uiteindelijk waar het om gaat, toch? Want wanneer je lekker in je vel zit, heb je een goede bui en dat maakt het dragen van een toffe outfit alleen maar leuker!

Daarnaast wil je niet alleen dat je outfits er goed uitzien, maar je wilt jezelf ook beschermen tegen de kou. Vind je deze combinatie erg lastig? Lees dan snel verder om zeven supertoffe items te bekijken die jou én heerlijk warm houden én jouw outfit compleet maken. Wij zijn in ieder geval fan!

1 van 7

Trui met colletje

Een coltruitje is altijd welkom in onze garderobe. Eerlijk gezegd kan je nooit té veel van dit kledingitem in je kast hebben hangen. De coltrui komt namelijk altijd van pas! Deze fijne trui mag dus zeker niet vergeten worden wanneer je de kou instapt om een wandeling te maken.

 
1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top